www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ateş Karıncaları Gençleri Unutmadı

Ateş Karıncaları Gençleri Unutmadı

Geçtiğimiz günlerde üyelerini Kars Sarıkamış anma etkinliklerine götüren Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği 15 tatilde de gençleri unutmadı.

Yeniceköy Dostum bungalov evlerinde hafta sonu kış kampına giren gençler okulların başlaması öncesinde çeşitli aktivitelerle hem öğrenerek hem eğlenerek moral depoladı. Yaklaşık 40 kişilik bir kafile ile ücretsiz kamp programına katılan öğrenciler ve dernek üyeleri doğal yaşam alanında sakin ve huzurlu bir ortamın keyfini çıkardılar.

Konuyla ilgili konuşan Ateş Karıncaları Dernek Başkanı Tarık Bostancı; “ Derneğimizin adına yakışır bir şekilde gençlere yararlı olabileceğini düşündüğümüz bir faaliyeti daha gerçekleştiriyoruz. Burada ortam çok sakin ve huzur verici. Dolayısıyla hem İslami ve kültürel toplantılarımızı verimli şekilde gerçekleştirdik hem de gençlerimize hazırladığımız çeşitli etkinliklerle ve yarışmalarla helal dairesi içinde de eğlenebileceği anlayışını gösterme fırsatı bulduk. Bizim Türk gençliğimizin hepsi pırlanta gibi yeter ki bizler doğru bir şekilde yönlendirmeyi başarabilelim. Eğer bizler olması gerekenleri layıkıyla yapabilirsek zaten gençlerin kötü alışkanlıklardan ve zararlı akımlardan nasıl uzaklaştığını görebileceğiz. Yeter ki birbirimize destek olalım kardeş olalım bir olalım. Çünkü aklı başında her Müslüman her Türk evladı gibi bizlerde sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. Tüm etkinliklerimizi ve çalışmalarımızı ücretsiz yapıyoruz ki bütün gençlerimize ulaşalım ve onlarda borçlarını vatana millete hayırlı bir evlat olarak ödesinler. Turgutalp mahallesinde yeni bir şubemizi daha açmak nasip oldu çok şükür. Kimseye bir şey dayatmıyor, gönüllülük esasıyla kardeşlik kurmaya çalışıyor, karşılıklı çay içip dertleşmek istiyoruz. Son olarak ta İnegöl Belediyesine ve DOSTUM ekibine bizlere sağlamış oldukları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Allah nasip ederse gençlerimizi kazanmak manasında çalışmalarımıza devam edeceğiz diyorum. İnegöl de ki genç kardeşlerimizi de bir sıcak çayımızı içmeye, samimiyetimizi paylaşmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19