ATIK YAĞ GETİR, DETERJAN GÖTÜR

ATIK YAĞ GETİR, DETERJAN GÖTÜR

2010 yılında startını verdiği Atık Yağ Toplama Kampanyası’nı tekrar başlatan İnegöl Belediyesi, dün Esentepe Mahallesinde sitelere atık yağ toplama kapları dağıttı. Vatandaşları kampanya’ya teşvik etmek için 5 litre atık yağ getirene 1 litre d

Atık yağlar ile alakalı önemli çalışmalar yapan İnegöl Belediyesi, dün Esenyurt Mahallesinde vatandaşları atık yağlar ile lakalı bilgilendirerek, Mahalle Muhtarlığına ve sitelere atık yağ toplama kapları dağıttı. Yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, 2010 yılında 8 bin 640 litre atık yağ topladıklarını belirtti.

 

İnegöl Belediyesinin temizlik ve çevre koruma projelerinin devam ettiğini dile getiren Gülhan Şahin, “Geri dönüşüm çalışmaları ve çevresel kirliliğe sebep olan faktörlere karşı başlattığımız mücadelelerde ciddi yol aldık. Atık pillere açtığımız savaşı atık yağlarla devam ettiriyoruz. Belediye olarak uygulamakta olduğumuz atık yağların toplanması işini kampanya şeklinde tekrar kamuoyunun gündemine taşıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz marifeti ile İnegöl genelinde Atık Yağ Toplama Kampanyası’nı tekrar başlatıyoruz.” dedi.

 

Atık Yağ Toplama Kampanyası için mahalle muhtarlıkları ile birden çok vatandaşın aynı mekânda yaşadığı siteleri seçtiklerini aktaran Gülhan Şahin, “Muhtarlıklarımız ve sitelerimize atık yağ toplama kapları vermek sureti ile atık yağların tek noktada toplanmasını sağlayacağız. Bunu yaparken de özellikle hanımlar olmak üzere vatandaşlarımızı kampanyaya teşvik etmek için 5 litre atık yağ getirene 1 litre deterjan hediye edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07