AVARLAR BUNALTTI

AVARLAR BUNALTTI

Yılsonunda hizmete gireceği açıklanan Avarlar Kavşağı´ndaki çalışmalar ağır aksak ilerlerken, özellikle ağır tonajlı araçların geçişi sırasında büyük güçlükler yaşanıyor.

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan Avarlar Kavşağı´ndaki çalışmalar uzadıkça, şehir içi ve Bursa Eskişehir yolu üzerindeki trafik akışı, yağışların başlamasıyla dahada güçleşti.

Ankara´dan Bursa istikametine seyreden özellikle ağır tonajlı araçların Avarlar´daki inşaat çalışmaları nedeniyle güzergâh olarak belirlenen yan yolu kullanmaları, trafik akışında büyük güçükler yaşanmasına neden oluyor. Yine Bursa istikametinden Ankara istikametine seyreden araçlarda şehri içi trafiği zaman zaman içinden çıkılmaz hale getiriyor.

Yılsonuna kadar bitirilmesi planlanan ancak çalışmaların ağır aksak ilerlediği göz önünde bulundurulduğunda tamamlanması bahar ayını bulacak olan Avarlar Kavşağı,  kış ayının yoğun yaşandığı ocak ve şubat aylarında sürücüler için çileli bir yol olacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Ayrıca güzergah olarak belirlenen yan yolda Işıklandırmanın zayıf olması da, Bursa istikametine seyreden sürücüler için ciddi sıkıntı teşkil ediyor.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07