www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Avarlar Kavşağında Yine Kaza

Avarlar Kavşağında Yine Kaza

Maddi veya yaralamalı kazaların sıkça yaşandığı Mesudiye Mahallesi Avarlar Kavşağında bir kaza daha meydana geldi. Otomobil ile motosikletin karıştığı kazada 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü ölümden döndü.

Olay Mahmudiye Mahallesi ile Ertuğrulgazi Caddesinin kesişimde bulunan Avarlar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burhan A. idaresindeki 06 AS 4433 plakalı araç Ertuğrulgazi Caddesi üzerinden gelerek Avarlar Kavşağı içinden Ankara-Bursa karayoluna çıkmak üzereyken Ankara istikametinden gelen Muhammet H. İdaresindeki 16 MA 3738 plakalı motosikletle yol ortasında kafa kafaya çarpıştı.  Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü asfalt zemine kafasını vurarak yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralıyı Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırarak tedavi altına aldılar. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra sigortası olmayan kazaya karışan motosikleti çekici yardımıyla otoparka kaldırırken ehliyetsiz sürücüsüne ise cezai işlem uyguladı. Polis kazayla alakalı soruşturmayı devam ettiriyor.

Öte yandan kazayı gören vatandaşlar söz konusu kavşakta sürekli bu tip kazaların yaşandığını belirterek; ?Burayı yapan mühendis nasıl bir mantıkla burasını yaptı. Burası yapılırken hiçbir yetkili burasını kontrol etmediler mi? Bura da sürekli aynı şekilde kazalar yaşanıyor. İlla buraya çözüm bulunması için birilerinin ölmesi mi gerekiyor.? İfadelerini kullandılar.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9727,84%0,86
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00