AVARLAR´DA CİNAYET

AVARLAR´DA CİNAYET

Avarlar Kavşağı´nda iki grup arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Kavgaya dönüşen tartışmada göğsünden bıçaklanan25 yaşındaki Tamer Yıldırım hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Avarlar Kavşağı mevkiinde meydana geldi.İddiaya göre, bir grubun sokak üzerinde engelli vatandaşı dövmelerini engellemek için araya giren 25 yaşındaki Tamer Yıldırım ile karşı grup arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 25 yaşındaki Tamer Yıldırım´ı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralayarak olay yerinden kaçtılar Yaralı genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olaya karıştığı iddia edilen 6 kişi Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde polis tarafından gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre Avarlar Kavşağı mevkiinde bir grubun sokak üzerinde engelli vatandaşı dövmelerini engellemek için araya giren 25 yaşındaki Tamer Yıldırım ile karşı grup arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 25 yaşındaki Tamer Yıldırım´ı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralayarak olay yerinden kaçtılar Yaralı genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olaya karıştığı iddia edilen 6 kişi Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde polis tarafından gözaltına alındı

HAYATA TUTUNAMADI

Çıkan gürültüleri duyarak olay yerine giden vatandaşlar yerde kanlar içerisinde yatan Tamer Yıldırım´ı görünce durumu hemen 112´ye ve 155´e bildirdiler. Yaralı Yıldırım, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ihbarını alarak bölgeye intikal eden Emniyet ekipleri olay yerini güvenlik kordonuna alarak incelemelerde bulundular. Yapılan incelemelerin ardından MOBESE ve güvenlik kamera görüntülerinin de yardımları ile yapılan geniş kapsamlı arama çalışmasında olaya karıştığı iddia edilen 6 kişi Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50