www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Avcılar Eymir Mahallesinde Bir Araya Geldi

Avcılar Eymir Mahallesinde Bir Araya Geldi

Domuz avcıları, Eymir Mahallesi´nde bir araya gelerek biten avcılık sezonunun ardından anılarını paylaştılar.

Domuz avcıları, dostluklarını pekiştirmek ve anılarını paylaşmak için adet haline getirdikleri köy toplantısını Avcı Osman Sert´in ev sahipliğinde, Eymir Mahallesinde gerçekleştirdiler.

Eymir Köyü mahalle muhtarı Nazmi Özen´inde katıldığı dostluk toplantısında bir araya gelen avcılar neşeli ve renkli sohbet yaptılar.

Eymir, Olukman, Sülüklügöl, Kozluca, Çerkez Fındıklı, Kınık, Çavuş Köy, Akbaşlar, Şehitler, Gedik Pınar, Güzelyurt, Bayramşah, Burçaklık(Pazaryeri), Arapdere(Pazaryeri), ve Elmalı(Pazaryeri) köylerinden gelen Domuz Avcıları Eymir Mahallesinde bir araya gelerek anıların tazelediler. Böyle güzel dostluk toplantılarını her hafta yaptıklarını söyleyen Avcı Osman Sert,?Bu haftaki dostluk toplantısını da bizim köyde yapıyoruz. Hobi olarak yaptığımız Domuz Avcılığı ata sporu olan avcılığı devam ettirmek açısından ve doğayla baş başa kaldığımız için son derece keyifli oluyor. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

Dostluk toplantısında Şehitler köyünden Avcı Emrah Ergin başından geçin ilginç av hatırasında Dömez köyü civarında Domuz sürek avı yapıyorduk. Yaklaşık 10-15 domuz sürüsünü arkadaşlarımla birlikte kovalarken arazideki tel örgülerden dolayı birden geriye dönen 10-15 domuz sürüsü üzerime gelmeye başladı, bende domuzlar üzerime gelme başlayınca kaçmaya başladım ama bu arada tüfeğimle hem ateş ediyorum hem kaçmaya çalıştım. Daha sonra sürü yön değiştirerek uzaklaştılar, yani ?Avcı iken birden Av durumuna düşmüş oldum? diyerek anısını paylaştı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25