AVM 4. YILINI KUTLUYOR

AVM 4. YILINI KUTLUYOR

4 yıldır İnegöl´ün alışveriş ve yaşam merkezi konumunda olan İnegöl AVM, 4. yıl kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Tuğba Özerk´i ağırladı.

 

Gerek marka karması gerek aktiviteleri, gerek sosyal alanlarıyla 4 yılı dolu dolu geçiren İnegöl AVM, 4. yılını da dolu dolu kutluyor. 4. yıl kutlamaları kapsamında 6-7 Haziran haftası 4. yıla özel 444 hediye kampanyası ile alışveriş karşılığında ziyaretçilerine birbirinden değerli hediyeler kazandıran Çarkıfelek Kampanyası gerçekleştirdi.  

4 YILLIK ÜNLÜLER GEÇİDİ

4 yıl boyunca Gökhan Tepe, Mehmet Erdem, Berksan, Yusuf Güney, Uğur Arslan, Sinan Yağmur, Murat Dalkılıç, Rezzan Kiraz gibi isimleri ağırlayan İnegöl AVM, bu kez de 4. yıl kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Tuğba Özerk´i İnegöllü hayranlarıyla buluşturdu.

2002 yılında ?Dün gibi? albümünü müzik severlerle buluşturan Tuğba Özerk son zamanlarda Derin Darbe single ile de adından sıkça söz ettiriyor.

HAYRANLARIYLA BULUŞTU

13 Haziran Cumartesi günü ise saat 15.30´da İnegöllü hayranlarıyla buluşan Tuğba Özerk yoğun ilgiyle karşılaştı. Derin Darbe, Kolay Değil, Bitter Çikolata, İlan, Yastık, Gidesim Geldi şarkılarını seslendirerek hayranlarıyla eğlendi. Mini konserin hemen ardından sanatçı hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza bol bol imza dağıttı.

ZİYARETÇİLERİMİZİ DİNLİYOR VE ANLIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Alışveriş Merkezi Müdürü Mehmet Nergiz, ?4 yıldır İnegöl AVM sosyal alanları, alışveriş mağazaları, çocuk eğlence alanları, kafeleriyle İnegöl´ün yaşam merkezi konumunda. Aylık ortalamada 700 bin civarında ziyaretçi ağırlıyoruz. Bugün de konser için epey ziyaretçi ağırladık. Bizler ziyaretçilerimizi dinliyor, anlıyor ve onlar için en iyisini yapıyoruz. Tuğba Özerk bugün 4. yıl kutlamaları için bizlere eşlik etti hayranlarıyla buluştu ve imza dağıttı. Kutlamalarımız bitmeyecek ve 14 Haziran Pazar günü 17.00´da İnegöl sokaklarında karnaval havasında kutlama kortejimiz olacak. Sizleri ve tüm halkımızı kutlamalarımıza bekliyoruz? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22