www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AVM´de Ramazan Dolu Dolu Geçecek

AVM´de Ramazan Dolu Dolu Geçecek

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Ramazan ayını birbirinden özel etkinliklerle karşılıyor.

Ramazan ayının huzuru, Anneler Günü´nün coşkusu İnegöl AVM´de yaşanacak. Birbirinden özel etkinlikleriyle İnegöl AVM, manevi değeri yüksek Mayıs ayında ziyaretçilerine birbirinden farklı programlar sunacak.

İnegöl AVM´nin Mayıs ayı konuklarından biri olan ve Ramazan süresince değişen beslenme alışkanlıklarına değinecek Diyetisyen Berrin Yiğit hem ziyaretçilere önerilerde bulunacak hem de sağlıklı tarifler hazırlayacak.

İftar sonrası düzenleyeceği gösterilerle bu anlamlı ayın keyfine keyif katacak İnegöl AVM; Karagöz ? Hacivat Gölge Oyunu, Ramazan Özel İp Kukla Gösterisi, Sihirbaz Show, Ateşbaz, Jonglör, Orta Oyunları, Sema Gösterisi ile konuklarına keyifli anlar yaşatacak. Bando Gösterisi, Ramazan Özel Mehter Gösterisi, Kaligrafi Sanatı Etkinliği, Ebru Atölyesi de bu ayın diğer öne çıkan etkinlikleri arasında.

Ayrıca ?Ben Ney´im? ve ?Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter? kitaplarıyla sevilen sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelere ulaşan Neyzen ve Yazar Hakan Mengüç de özel bir söyleşi ve dinleti ile İnegöl AVM´de olacak.

Anneler Günü´nde ise konuklarını özel bir hediye kampanyasıyla karşılayacak İnegöl AVM, kuracağı hediye çarkı ile ziyaretçilerine hediyeler kazandıracak.

Ramazan süresince her akşam iftarda fasıl dinletisi sunacak İnegöl AVM; 12.00 ? 24.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Türkiye´nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties´in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25