AVM´DE MİNİK DEFİLE

AVM´DE MİNİK DEFİLE

İnegöl AVM, bünyesinde bulundurduğu markalarının ilkbahar-yaz koleksiyonlarının tanıtımı için çocuk defilesi düzenledi.

 

İnegöl AVM, 10 Haziran Salı akşamı Deha Kids Anaokulu işbirliğiyle yalnızca miniklerin yer aldığı mükemmel bir defile düzenledi. Alışveriş Merkezi üst katında büyük podyumda minikler 19.30´da başlayan defilede boy gösterdiler. Bünyesinde bulunan markalarının ilkbahar-yaz kreasyonlarının minikler tarafından sergilenmesi üzerine kurgulanan defilede eğlenceli dakikalar yaşandı.

KOLEKSİYONLAR TANITILDI

Hem ayakkabıda hem tekstilde YKM, LCW mağazaları ilkbahar-yaz koleksiyonlarını sergilediler. Yine tekstilde Aziz Bebe, Kanz, Koton, U.S Polo mağazaları, ayakkabıda Flo, Deichmann, Eren Ortopedi, Arow markalarının rengârenk, cıvıl cıvıl ilkbahar-yaz koleksiyonları tanıtıldı.

SAHNEYE 10. YIL MARŞI İLE ÇIKTILAR

2-10 yaş arası 42 erkek çocuğu 42 kız çocuğu olmak üzere toplamda 84 çocuk podyumda boy gösterdi. Miniklerin sahnede şov yapmaları, sahneden koşarak kaçmaları, utanmaları gibi sevimli tavırları aileler ve izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı. Defile sonunda Onuncu Yıl Marşı eşliğinde hep birlikte sahneye çıkan minikler marş eşliğinde gösteri yaptılar. Tüm çocuklara katılımlarından dolayı hediyeler ve plaketler takdim edildi.

 

ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK OLDU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alışveriş Merkezi Müdürü Mehmet Nergiz, ?İnegöl AVM 4 yıl boyunca 7´den 70´e tüm ziyaretçilerini kucaklayan bir anlayışla hizmet vermiştir. Ziyaretçileri için düzenlediği konserler, tiyatrolar, çocuk aktiviteleri, büyük kampanyalar, sürprizler, sosyal sorumluluk projeleri ve tüm özel günler için gerçekleşen etkinleri ile İnegöl´de sosyal bir hayat oluşturma gayesini korumuş ve her gününü dolu dolu geçirmiştir. Özellikle oyun çağındaki çocukların sosyal ve duygusal gelişimleri için gerekli olan aktiviteleri düzenli olarak her haftasonu planlayan İnegöl AVM, çocuklar için sıcak bir yuvaya dönüşmüştür. Bu defile ile 84 tane çocuğumuzu bugün burada kendilerine olan özgüvenlerini göstermelerini sağlamak ve onlara tatlı bir hatıra bırakmak amaçlarımız arasındadır. Bu güzel defilede emeği geçen tüm miniklere ve ailelerine teşekkür ederiz? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04