www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AVONSOFA HEPİMİZİN MARKASI OLACAK

AVONSOFA HEPİMİZİN MARKASI OLACAK

Ulusal marka hedefiyle yola çıkan Avonsofa, 9’uncu mağazasını açmaya hazırlanıyor. Avonsofa yönetim kurulu başkanı Serkan Girgin, “Avonsofa, ulusal bir marka olmak için yola çıktı. Avonsofa sadece bizim değil, İnegöl’ün markası olacak

İnegöl’de mobilya sektörünün öncü firmalarından olan Avonsofa, markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çilek Mobilyanın ardından İnegöl’ün ikinci markası olmak için yola çıktıklarını belirten Avonsofa yöneticileri, 2014 yılı sonunda Türkiye genelinde 25 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

 

TEDARİKÇİLERİ YEMEKTE AĞIRLADILAR

Avonsofa Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Girgin ve firma yöneticileri hem hedeflerini anlatmak, hem de yükün giderek artacağı bir sürece girmek üzere iken birlikte çalıştıkları tedarikçi firmaların temsilcilerini, dün Orhan-1 İnegöl köftecisinde düzenlenen öğle yemeğinde ağırladı. Koltuk bölümüyle ilgili tedarikçilerin konuk edildiği yemek öncesi bir konuşma yapan Serkan Girgin, “Karşılıklı yaşadığımız sorunları veya iyi dileklerimizi konuşmak, anlatmak için bu yemeği tertip ettik. Bugün için koltuk üretimi yapan arkadaşlarımızla toplanmak istedik. Yarın da mobilya üretimi yapan arkadaşlarımızla toplanacağız. İnşallah hayırlı bir toplantı olur” dedi.

 

MARKA OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Avonsofa’nın ulusal bir marka olmak için yola çıktığını da vurgulayan Serkan Girgin, şöyle devam etti: “İnegöl’de her zaman konuşulan bir şey var, marka olmak lazım. Ancak bunu her firma söylemesine rağmen, bir türlü cesaret edilip yapılamıyor. Biz Avonsofa ailesi olarak hepimiz birlikte ulusal marka olma adına yola çıktık. Bu markalaşma sürecinde de birlikte ürün tedarik ettiğimiz, çalıştığımız firmaların hedefe ulaşırken yanımızda olmalarını istiyoruz. Avonsofa hepinizin markası olacak. Bu marka sadece bana ve ekibime ait değil. İnegöl’de biliyorsunuz ulusal manada bir tane firma var. Çilek mobilya birçok yeniliği İnegöl’e öğreten, örnek bir firma. Ama ikinci bir firma yok. İnşallah Avonsofa ulusal bir marka olup hepimizin markası olacak.”

 

MARKALAŞMA İÇİN BİRLİK GEREK

2014 yılı itibariyle 10 şubeye ulaşacaklarını da kaydeden Serkan Girgin, “Bu sayıyı biz toplamda 2014 yılı sonuna kadar 25’e yükseltmeyi hedefliyoruz. 2013’te hedefi tutturduk. Bayram sonrası ulusal TV, dergi ve gazetelerde de 2 buçuk aylık yoğun bir reklam çalışması olacak. ‘Avonsofa 2014 hedefine hazır’ sloganıyla çıktığımız bu yolda markalaşma sürecinde sadece reklam, mağazalaşma, para yetmiyor. İyi ürün ve ekipte yetmiyor. Bunlar bir arada olmak zorunda. Tek vücut olmamız lazım. Bizim sizden ricamız, ürünlere daha fazla titizlik gösterin. İnegöl’ün ulusal bir markası daha olacak. Şuanda bizim için önemli olan tek şey vereceğimiz hizmet” açıklamalarında bulundu.

İŞ YÜKÜMÜZ ARTACAK

Avonsofa Genel Koordinatörü Hasan İnan ise, toplantıyı düzenleme amaçlarının işleyişle alakalı sipariş takibi ve oluşan sorunlarla alakalı bilgi alışverişi olduğunu dile getirerek; “Avonsofa bünyesinde çalışan ekibimizle firmalar arasındaki iletişimi güçlendirmeye yönelik bir çalışma. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra 9’uncu mağazamız da bitmiş olacak. Yılsonuna kadar da inşallah bir aksilik çıkmazsa 2 mağazayı daha bitirmiş olacağız. Bu şu demek oluyor bizim için, firmamıza dahil olan tüm firmaların ve bizlerin iş yükü artacak. Bu iş yükünü ne kadar minimize edersek, o kadar daha keyifli ve mutlu çalışacak herkes. Bizim özellikle istediğimiz, bugün 9-10 olan mağaza önümüzdeki yıl 25’e çıkacak. Bununla alakalı da bütün takvimimiz hazır. Artan mağaza sayısına endeksle iş yükümüz artacak. Bunu hafifletmek adına iletişimimizi güçlendirmek istiyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00