Avrasya Maratonunda Renkli Görüntüler

Avrasya Maratonunda Renkli Görüntüler

11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 34. Vodafone Kıtalararası Avrasya Maratonuna İnegöl Belediyesi’nin organizasyonu ile katılan İnegöllüler, maratona renk kattı.

İnegöl Belediyesi, ilçe halkından gelen talepleri değerlendirerek son yıllarda geleneksel hale getirdiği Avrasya Maratonu organizasyonunu bu yıl da gerçekleştirdi. 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 34. Vodafone Kıtalararası Avrasya Maratonuna İnegöl Belediyesi’nin organizasyonu ile katılan İnegöllüler, maratonda renkli görüntüler oluşturdular.

 

Cumartesi gecesi 3 otobüsle Belediye önünden hareket eden 150 kişilik ekip, yapılan organize sayesinde bir problem yaşamadan Avrasya maratonuna katılma heyecanı yaşadılar.

 

Halk yürüyüşüne katılan İnegöllü ekip, Boğaziçi Köprüsü’nden yaya olarak geçmenin keyfini yaşayarak Barbaros Bulvarı’ndan BJK İnönü Stadı’nın önünde yürüyüşü bitirip hayatlarında unutamayacakları bir etkinliğe katıldılar.

İnegöl Belediyesi olarak Maratona katılanların ulaşım ve kumanya ihtiyacını karşıladıklarını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ayrıca her katılımcıya İnegöl Belediyesi tişörtü hediye ederek, İnegöl’ü Avrasya maratonunda en güzel şekilde temsil etmelerini sağladıklarını belirtti. Avrasya Maratonunun, yürüyüş yapma ve koşma imkânı ile spora özendirme açısından önemli bir ulusal etkinlik olduğunu aktaran Aktaş, “Avrasya Maratonu; “Sağlığımız İçin Spor Yapmak” mesajını veren büyük bir hatırlatmadır” dedi.

 

Koşuya katılan sporcular ise bu sene 34’üncüsü düzenlenen Avrasya Maratonuna İnegöl’den 3 otobüsle sporcu gönderen İnegöl Belediyesi’ne ve Başkan Aktaş’a teşekkür ettiler. Halk koşusunu sorunsuz tamamlayan binlerce kişi arasında yer alan İnegöllü sporcu grubu, İnegöl Belediyesi tarafından hediye edilen tişörtlerin yanında koşu sonucu İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından da madalya ve tişört ile ödüllendirildiler. Avrasya Maratonu halk koşusuna katılan 150 kişilik grup, Pazar günü akşam saatlerinde İnegöl’e döndüler.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07