Avrupa’ya 3 günde teslimat

Avrupa’ya 3 günde teslimat

İnegöl’den Avrupa’nın heryerine  3. günde adrese teslimat yapan YSF uluslararası lojistik friması düzenlenen törenle açıldı.

İnegöl Mpbilyacısının uluslararası taşımacılıkta yaşadığı sorunlar artık sona eriyor. Avrupa’nın her ülkesine adrese teslim taşımacılık yapan YSF lojistik firması Kemalpaşa Mahallesi Hocaköy Yolu üzerinde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, 24 nolu Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Manavoğlu, AK Parti Eski İlçe Başkanlarından Bülent Temellii İnegölspor Eski Başkanlarından İlhan Korkmaz ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Ata arabalarıyla taşımacık yapan sanayimiz, Bursa ve Edirne arası ürün satabilen sanayimiz şuan 200 civarında ülkeye 700 milyon dolar ihracat yapmakta. Bunun İnegöl için farklı bir gururu var. İnegöl mobilyasını temsil eden herkes doğru işler yapıyorsa fayda, yanlış işler yapıyorsa zarar verir. Taşımacılık sektörü bunun en önemli parçası. Üürnlerimizi sağlam üretip, nakliyesiyle sağlam tesim edebiliyorsak, işimizi gayet iyi yapmış sayılırız. YSF lojistik firmamız Avrupa’da her ülkeye her şehre her mahalleye eve teslimat hizmeti verecek. Bu inegöl mobilyacısı ve diğer sektörle için çok büyük kolaylık ve nimet. İnegöl’de 3-4 tane kapalı AVM var. Erturulgazi Caddemiz var.  İnegöl mobilyası artk marka oldu. Bu markayı her birlikte yücelmeye korumaya ve arkasında durmaya devam edeceğiz. Bu işyerini açan İnegöl’e böylesine değerli bir hizmeti sunacak olmalarından dolyı canı gönülden tebrik ediyorum ve işyerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

YSF Lojistik İnegöl’de bir ilki başardı

YSF lojistik firması ortaklarından Yusuf Fışkınçiçek’te yaptığı açıklamasında, “ Ortağım Onur Günay ile birlikte başta İnegöl olmak üzere Bursa civarından Avrupa’ya ihracat yapan tüm firmalara hizmet vermekteyiz. 20-22 m3’e kadar ürün taşıma kapasiteli araçlarımızla ürünü istenilen adrese 3. Günü teslim etmekteyiz. Uzun araçların yada konteynır bazlı taşımacılığa göre daha hızlı bir teslimat hizmeti vermekteyiz. Mobilya başta olmak üzere tekstil makine yada farklı boyutlarda ve türde 20-22 m3 kadar her türlü ürünü sağlam ve güvenilir bir şekilde taşıyoruz. İnegölümüz için hayırlı uğurlu olsun”diye konuştu.

Konuşmalarından ardından yapılan dua ile birlikte işyerinin açılış kurdelası kesildi. Açılış sonrası misafirlere içinde bulunduğumuz Muharrem ayı niyetiyle aşura ikram edildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07