AYAKKABILARI DENEYEREK ÇALDI

AYAKKABILARI DENEYEREK ÇALDI

Dün sabah namazında İshakpaşa camiine gelen kimliği belirsiz bir kişi, camide namazdan sonra ibadet yapan 2 kişinin ayakkabılarını çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları tarafından her anı saniye saniye görüntülenen hırsızın rahatlığı ise pes dedi

Edinilen bilgilere göre olay, dün sabah saat 05.45 sıralarında İshakpaşa Camiinde meydana geldi. Sabah namazını kılmak için camiye giden Hasan Karaman ile Adem Çelik, ayakkabılarını çıkarıp ayakkabılıklara koyduktan sonra cami içerisine girdi. İki kişinin namaz kıldığını gören ve camide başka kimsenin olmamasını fırsat bilen kimliği belirsiz kişi, caminin ayakkabılıklarının olduğu bölüme girerek, ayakkabıları incelemeye başladı.

AYAKKABILARI DENEDİKTEN SONRA ÇALDI

Güvenlik kamerası kayıtlarında her hareketi görünen şahıs, ayakkabılıkta iki ayakkabı olduğunu görünce ayakkabıları alıp denemeye başladı. Giyip denediği ayakkabıları yanında getirdiği poşete koyan hırsız, daha sonra diğer taraftaki ayakkabılığa geçerek oradaki ayakkabıyı da giyip denedi. Bir süre ayakkabıyla oyalandıktan sonra ayakkabıyı poşete koyarak elini kolunu sallayarak camiden çıkan hırsız, camideki güvenlik kameralarının kendisini saniye saniye görüntülediğinden habersiz bir şekilde olay yerinden uzaklaştı.

AYAKKABI FARESİNİ YAKALAMAK İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Namazın ardından dışarı çıkmak için ayakkabıları almaya giden Hasan Karaman ile Adem Çelik, ayakkabılarının yerlerinde olmadığını görünce durumu cami imamı İbrahim Karaman’a bildirdiler. Cami imamı Karaman da sürekli karşılaştıkları bu durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Emniyet ekipleri camiye gelerek, güvenlik kamerasını inceledikten sonra kameralara takılan hırsızı yakalamak için soruşturma başlattı.

İMAM DA CEMAATTE AYAKKABI HIRSIZLARINDAN MUZDARİP

Yaşanan hırsızlığı basın mensuplarına anlatan Cami İmamı İbrahim Karaman, cami de ayakkabı hırsızlığının çok olduğunu belirterek, “Camimizde çok sık meydana gelen ayakkabı hırsızlığı bir kez daha yaşandı. Sabah namazı için iki kişi camiye geldi. Namazın ardından ayakkabılarının olmadığını bana söylediler. Bende durumu emniyete bildirdim. Gerekli çalışma yapılacak inşallah” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00