www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aydınlık Geleceğe Pedal Çevirdiler

Aydınlık Geleceğe Pedal Çevirdiler

Saadet Partisi (SP) İlçe Gençlik Kolları tarafından 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü nedeniyle ?Türkiye´nin aydınlık geleceği İnegöl´de pedal çeviriyor´ sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Geçtiğimiz Pazar günü İstiklal Caddesi üzerinde bulunan SP İlçe Gençlik Kolları lokalinde başlayan etkinliğe SP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, SP Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.

İstiklal Caddesi üzerinden başlayan bisiklet turu, Şebboy Caddesi, Ahmet Akyollu Caddesi, Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Mimar Sinan Caddesi üzerinde devam ederek, tekrar SP İlçe Gençlik Kolları lokalinde sona erdi.

GÜZEL İŞLER PEŞİNDEYİZ

Etkinliğin ardından bir açıklama yapan SP Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram, ?Coşkumuzun artmasına vesile olan Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinliğe imza attık. Öncelikle gençlere neden önem verilmesi gerektiğinin altını çizen bir çalışma olmuş. Bizim geleceğimizin gençler olduğunu, parti programımız içinde önemli bir yer aldığını hatırlatmak isterim. Gerek istihdam hususun gerekse alacakları eğitimi kolaylaştırma hususunda yaptığımız çalışmaların bir örneği oldu. Biz gençlerle birlikte bundan sonraki süreçte de yola devam edeceğiz. Geçmişin, 40 yıl öncenin, 10 yıl öncenin örneklerini alacağız ama bunu her seferinde insanlarımıza hatırlatarak, yaptığımız eksik faaliyetler için gündeme getirmeyeceğiz. Daha güzel işleri nasıl yaparız diye gençlerle birlikte yola devam edeceğiz. Bu güzel çalışmada gençlerimize teşekkür ettiğimiz gibi yol boyunca her türlü güzel özveriyle birlikte bizleri coşkuyla karşılayan İnegöl halkına sevgilerimizi, saygılarımızı iletiyoruz. 24 Haziran seçim sonuçlarının güzel olacağını işaretlerini verdiler. Herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayının son günlerinde iyi bir bayram diliyorum, bayram olsun inşallah? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25