www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ayhan, üçüncü kez seçildi

Ayhan, üçüncü kez seçildi

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Olağan Genel Kurulu´nda tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Özcan Ayhan, güven tazeleyerek üçüncü kez başkanlığa getirildi.

Önceki gün Esnaf Sarayı´nda düzenlenen genel kurul toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Sakarya Sandalyeciler Odası Başkanı Muhittin Kılıç, Bursa Mobilyacılar Odası Başkanı Yaşar Kayahan, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Küçük Sanayi Sitesi Yapı İşleri Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan, esnaf oda başkanları ile oda üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını Bursa Mobilyacılar Odası Başkanı Yaşar Kayahan´nın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları, gelir-gider tablosu, tahmini bütçe ve faaliyet raporu okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.

ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇECEK

Dilek ve temenniler kısmında söz alan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?Bize destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Aday olan Ziya Çalışkan´a da renk kattığı için teşekkür ediyorum. Biz her zaman dostuz, arkadaşız, esnafız. Ekibine de teşekkür ediyorum. Odamızın birçok faaliyeti var. Mobilya kataloğu yaptık, tedarikçi rehberi yaptık. Mesleki okullara makineler aldık. Hala bu yardımları yapmaya devam edeceğiz. Odaların, yalnızca aidat gelirleri var. Bizim üç tane personelimiz var. Bütçenin el verdiği ölçüde sıkıntılı olan esnaf arkadaşlarımıza, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlar yapıyoruz. Tabi bu işler kolay değil. Yılın yarısını MODEF´te mobilya fuarı hazırlıkları için geçiriyorum. Sizler bize güvendiniz. Bizler de sizin bu güveninize layık olmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Ankara´da, Bursa´da odamızın en güzel şekilde temsil ediyoruz. Fuarlara geziler düzenliyoruz. İki tane büyük projemiz var. Birincisi, mobilyacılarımıza İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bir sanayi sitesi yapmak için 4 yıl önce müracaatta bulunduk. İnşallah bizlere yer verecekler. Oraya en azından götürebildiğimiz kadar arkadaşımıza yer yapmayı düşünüyoruz. İnşallah bunda muvaffak oluruz. Bu çok önemli bir proje. Hem İnegöl sanayisinin rahatlaması hem de sizler için önemli. İkincisi ise, MODEF projemiz var. Şirket ortağı olduğumuz MODEF binasının büyümesi gerekiyor. 60-70 milyon liralık bir proje. Biliyorsunuz odamız buranın yüzde 30 ortağıdır. Biz taşın altına elimizi koymazsak, ismimiz Mobilyacılar Odası, biz dışarı da kalırsak ayıp olur. Bizde işin içindeyiz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu projeleri yapacağız. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

YAZIM HATASI YÜZÜNDEN ADAY OLAMADI

Genel Kurul´da yönetime aday olmak için liste hazırlayan Ziya Çalışkan, yönetim aday listesinde yazım hatası yaptı. Başkan adayının listenin en üstünde isminin ayrı yazılması gerekirken, yönetim kurulu listesinde yer alması nedeniyle Ziya Çalışkan´ın hazırladığı liste, seçim kurulu ve bakanlık temsilcileri tarafından kabul edilmedi.

YENİ YÖNETİM

Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Aybil´e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim edilmesinin ardından, tek listeyle gidilen seçimde Başkanlığa üçüncü kez Özcan Ayhan seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine İsmail Taç, İbrahim Turan, Ömer Gürkan, Murat Esiner, Abdurrahman Maksutlar, İsmail Küley, denetim kurulu üyeliklerine ise, Kemal Kaya, Ali Karasu ve Ahmet Güder seçildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87