AYNA PARÇASI FAİLİ YAKALATTI

AYNA PARÇASI FAİLİ YAKALATTI

Cumartesi günü Bursa-Ankara karayolu üzerinde otomobiliyle bisikletli gruba çarparak 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan sürücüyü, kaza sırasında kırılan otomobilin aynası yakalattı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi gecesi saat 01.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzeri Kulaca köyü kavşağında meydana gelmişti. Kulaca köyü yol ayırımı mevkiinde meydana gelen kazada, bir otomobil İznik’ten Eskişehir’e gitmekte olan bisikletli gruba çarptı. Bisikletli grupta yer alan Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi öğrencisi Tolga Beyenir (26), şiddetli çarpmanın etkisiyle havalanarak yaklaşık 30 metre ileriye düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada Abdil Done (24) ile Sinan Günçıkan (28) ise yaralanmıştı.

 

AYNA PARÇASI ELE VERDİ

Kazanın ardından plakası ve kimliği bilinmeyen sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün bulunması konusunda İnegöl Jandarma ekiplerince tahkikat başlatıldı. Olay yerindeki incelemede bulunan ve otomobile ait olduğu saptanan ayna üzerinden yapılan araştırma sonucunda, aracın marka plakası belirlendi. Araç kayıtlarının tespit edilmesi üzerine harekete geçen İnegöl Jandarma ekipleri, ilçeye bağlı Hamamlı köyüne giderek tahkikata devam etti. Yapılan araştırma sonucunda sürücü Mustafa A., kazaya karışan aracıyla birlikte ikamet ettiği evinde yakalandı.

Önceki gün gözaltına alınan otomobil sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Mustafa A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ÖLEN GENÇ ESKİŞEHİR’DE DEFNEDİLDİ

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Tolga Beyenir’in cenazesi önceki gün Eskişehir’e götürüldü. İkindi namazından sonra Mamure Camii`nde tören düzenlendi. Törene Tolga Beyenir`in Emniyet Genel Müdürlüğü`nde Polis Başmüfettişi olarak görev yapan babası Sinan Beyenir, yakınları, Eskişehir`in eski Valisi Kadir Çalışıcı, çok sayıda Emniyet mensubu ile gencin arkadaşları katıldı.

“GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI”

Polis Başmüfettişi baba Sinan Beyenir, cenaze töreninde gözyaşı döküp ağladı. Sinan Beyenir`in eşi Vildan Beyenir`in de geçen yıl yakalandığı hastalığa yenik düşüp yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kendisinin de bisiklet tutkunu olduğunu belirten eski Vali Kadir Çalışıcı, devletin karayollarında bisiklet sürücülerine yönelik olarak gerekli koruyucu tedbirleri alması gerektiğini söyledi. Mamure Camii`nde kılınan cenaze namazından sonra Tolga Beyenir, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı`nda toprağa verildi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22