www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aynı aileden 5 kişi?

Aynı aileden 5 kişi?

Eskişehir´in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, İnegöl´de kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandılar.

Sivrihisar-Eskişehir Karayolu 26. Kilometresinde yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Merve Canpolat, Dursun Canpolat, Ayşe Canpolat, İkbal Canpolat ve Erdal Canpolat´ın cansız bedenleri önceki gün İnegöl´e getirildi.

Trajik kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenaze namazları dün Hacı Lütfullah Camii´nde öğle namazının ardından ayrı ayrı kılındı. Merhum ve merhumeler, kılınan cenaze namazlarının ardından götürüldükleri Mahmudiye Mezarlığına defnedildiler.

Cenaze törenine, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Alper Taban, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala ve partililer, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir ve partililer, İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş ve partililer, İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

OLAY

Edinilen bilgiye göre kaza, Sivrihisar-Eskişehir karayolunun 26. kilometresinde meydana geldi. Mustafa Canpolat idaresindeki 25 HD 441 plakalı araç, ilk olarak refüjdeki demir bariyerlere sonrasında ise menfeze çarpıp devrildi. Araçta bulunan Merve, Dursun, Ayşe, İkbal ve Erdal Canpolat olay yerinde hayatını kaybederken, Bursalı avukat Mustafa ve kardeşi Tuğba Canpolat ise ağır şekilde yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Haber Yorum Gazetesi ailesi olarak merhum ve merhumelere Allah´tan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25