www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AYNI BİLİNÇ VE SAĞDUYU İLE GÖREVE DEVAM

AYNI BİLİNÇ VE SAĞDUYU İLE GÖREVE DEVAM

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı´nda yaşanan istifa şokunun ardından partide kalan 11 isimden açıklama geldi. Yapılan açıklamada eski yöneticilere özveri ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür edilirken MHP İnegöl İlçe Teşkilatı yönetiminin aynı bilinç ve sağduyu

 

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı´nda Başkan Müfit Besler ve beraberindeki 25 kişinin istifasının ardından partide kalan 11 isim, yazılı bir basın bildirisi yayınladı.

 

KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Yapılan basın bildirisinde; ?04.01.2015 yılında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi delegesinin desteği ile göreve gelen ilçe başkanı ve 36 kişiden oluşan yönetimi, 20.05.2016´da gördükleri lüzum üzerine, ilçe başkanlımız ve 25 kişilik yönetim kurulu üyesi görevinden istifa ettiklerini açıklamışlardır. Sayın İlçe Başkanımız Müfit Besler´e yöneticilik ve dava arkadaşlığı yaptığımız yönetim kadrosuna bugüne kadar gösterdikleri özveri ve iyi niyet katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeterli çoğunluğu mevcut olan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Yönetimi aynı bilinç ve sağduyu ile görevine devam etmektedir? ifadeleri yer aldı.

 

Metnin sonunda ise partide kalan 11 yöneticinin isimleri verildi; Mustafa Sipahi, Ali Akal, Emir Atayeter, Aytekin Torun, Özkemal Avcı, İbrahim Balkan, Melih Demir, Ömer Faruk Yıldırım, Hayati Bedir, Uğur Bayram, Nazan Gündüz.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.´ Çanakkale´yi geçilmez, Maraş´ı kahraman, Urfa´yı şanlı yapan millet olarak Hadis-i Şerifindeki bu manaya sahip çıkmamızdır. Son günlerde bu birlik ve beraberliğe, acıları sahiplenmeye daha çok ihtiyacımız varken, yaşananlara duyarsızlaştırılmamız ciddi bir tehlikenin habercisidir. Bu tepkisizlik bizi biz olmaktan çıkaracak ve Siyonizm´in oyuncağı haline getirecektir. Millet olarak tekrar Milli Görüş anlayışına sahip çıkarak terörün esas faillerine ve finansörlerine tepki ve tavrımızı koymalıyız.?

 

 

KABUL EDİLİR DEĞİL

?Mübarek üç aylarda, Osmangazi, Orhangazi, Emir Sultan gibi mücahitler şehri Bursa´nın ?Gazino Show´larla anılması ise kabul edilir değildir. Bursa´nın tarihi ve halkının hassasiyetlerini merkeze alarak Bursa Büyükşehir Belediyesinin ?55. Bursa Festival´ programını acilen değiştirmelidir. Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak İnegöl´de bulunan hemşehri derneklerinin de ülkemizin ve İslam dünyasının içinde bulunduğu durumu dikkate alarak festival program içeriklerini tekrar gözden geçirmelerini bir tebliğ vazifesi olarak belirtiyoruz? ifadelerine yer verildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00