www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Ayranla Karışık Aşk? Sanatseverlerle Buluştu

?Ayranla Karışık Aşk? Sanatseverlerle Buluştu

Yargı Akademinin sponsor olduğu ?UĞULTU´ sanat derneği tarafından düzenlenen Tiyatro gösterisi ? Ayranla karışık aşk? isimli yetişkin tiyatro oyunu, İnegöl Kent Müzesi çok amaçlı salonunda Yargı Akademi öğrencilerinin beğenisine sunuldu. Gösteriye öğrenc

Yargı Akademinin sponsor olduğu ?UĞULTU´ Sanat Derneği tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi  ?Ayranla Karışık Aşk? isimli yetişkin tiyatro oyununu Yargı Akademi öğrencileriyle buluşturuldu. ?UĞULTU´ Sanat Derneği tiyatro oyuncuları tarafından yazılan ve sahneye taşınan oyun, Cumartesi akşamı Sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Oyuna Üniversite öğrencilerinin ve İnegöllü vatandaşların ilgisi yoğun olurken, salonda atılan kahkahalar dolayısı ile sık sık ara verilen tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

STOCKHOLM SENDROMU ANLATILDI

İnegöl Kent Müzesi çok amaçlı salonunda Cumartesi günü 19.00´da gerçekleştirilen gösteriye, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. ?UĞULTU´ Sanat Derneği oyuncuları tarafından kaleme alınan ve canlandırılan gösteride, tesadüfen tanıştığı bir erkeğe aşık olarak silah zoru ile evlenen bir kadının hayat hikayesini ve kadınla evlenmek istemeyen erkeğin aradan uzun bir zaman geçmesi sonucu evlendiği kadına aşık olduğu ve kadının öldüğünde kadını sevdiğinin ortaya çıkmasını kaleme aldığı ?Ayranla Karışık Aşk? isimli oyunda, salonu dolduran tiyatro severler gösteriyi ilgiyle izlediler. 1 buçuk saat süren oyunda; hayal-gerçek çatışmaları arasında orta halli bir ailenin mutlu mutsuz hayat mücadelesi anlatıldı. İzleyicileri kimi zaman güldüren, kimi zaman ise hüzünlendiren oyun, salondaki vatandaşlardan tam not aldı.

Oyun sonunda, salonu dolduran vatandaşlar UĞULTU Sanat Derneği ekibini gösterdikleri performanstan dolayı ayakta alkışladılar.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25