www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Suriye'nin İdlib kentinde Mehmetçiklerimize yapılan hain saldırı sonrası CHP İlçe başkanı Kemal Torun ve Gençlik kolları başkanı Okan Göktaş, taziye mesajı yayımladılar.

Konu ile alakalı açıklama yapan CHP ilçe başkanı Kemal Torun, "Şehitlerimizin ruhu şad olsun  Aziz Milletimizin Başı Sağolsun;  CHP  İnegöl İlçe Başkanlığı olarak; Kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olduğumuzu, Şehit ailelerimizin acısının da bizim acımız olduğumu belirtmek isteriz. Dün gece 22 sularında İdlip’ ten gelen haberler milletimizin yüreğinde derin yaralar açmıştır. Evet; Bugün birlik ve beraberlik günüdür, bugün birlik ve beraberliğe dünden daha çok ihtiyacımız vardır, Ama; İktidarın yanlış politikaları, bizim bugün geldiğimiz durumu açıkça göstermektedir. Şehitlerimizi de küçümseyerek Daha birkaç gün önce ,Tabii ki birkaç şehidimiz var, Şehitler tepesi boş kalmayacak, diyen AKP genel başkanına bugün sormak istiyoruz, Birkaç adet şehit mi demiştiniz, Bugün birkaç adet mi? Şehitler Tepesi boş kalmayacak demiştiniz, Bugün şehitler Tepesini doldurdunuz mu? Şunu da belirmek isteriz ki; Bizler iki şehit diyebiliriz ama; iki tane şehit birkaç tane şehit demeyiz bunu da hatırlatmak isteriz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak dış siyasette yapılan bu yanlışlardan bir ana önce dönülmesini, Dünyada ilk Kurtuluş Savaşı vermiş olan Gazi Meclisimizin bir an önce toplanıp dış politikayı belirlemesini ve Ülkemizin bekaasının Atatürk’ ün dış siyaset anlayışı ile özdeşleştirip Yurtta Sulh Cihanda , Sulh ilkesinin ülkemiz için en yararlı politika olduğunun altına çizmek istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Ezanlar hiç dinmeyecek Bayrak inmeyecek.Yuce Türk Milletimizin başı sağolsun." Dedi

ŞEHİT OLMAK YÜCE BİR ŞEREFTİR

CHP İlçe Gençlik kolları başkanı Okan Göktaş ise; " Zihnimiz Mehmetçik ile nöbette, kalplerimiz ordumuz ile birlikte atmakta CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş yaptığı açıklamada; Zihnimiz Mehmetçik ile nöbette, kalplerimiz ordumuz ile birlikte atmakta. Partimizin her bir üyesi şehit ailelerinin gönüllü hizmetkârıdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş yaptığı açıklamada “Dün gece 22.00 sularında İdlib'ten gelen haberlerle hepimizin yüreğinde aynı acı ve öfke birikmiş, hepimizin ruhu taziye evine dönüşmüştür. Gidip görmediğimiz coğrafyada bizlere ait olmayan bir savaşta aldığımız darbeler bizi derinden yaralamıştır ve artık bu milletimizin meselesi haline gelmiştir.  Bu süreçte tüm zihnimiz Mehmetçik ile nöbettedir ve kalplerimiz ordumuz ile birlikte atmaktadır. Partimizin her bir üyesi şehit ailelerinin gönüllü hizmetkârıdır.”dedi.

KÖKLERİMİZ KUVVA-İ MİLLİYE'DİR

Şehitlik makamının önemine vurgu yapan Okan Göktaş “Şehit olmak bu milletin her bir ferdi için yüce bir şereftir fakat askeri bir operasyonda kayıp vermemek de devletimizin bir sorumluluğudur. Kahraman Mehmetçiklerimiz gitmediğimiz, görmediğimiz, bilmediğimiz bir coğrafyada hava desteğinden yoksun kaldığı için şehit düşmüştür. Hatırlatmak isteriz ki; Hem bu ülke hem Cumhuriyet Halk Partisi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur. Köklerimiz Kuvva-i Milliye'dir. Dolayısıyla hem Cumhuriyet Halk Partisi hem Anadolu'da aynı ekmeği bölüştüğümüz Türk Gençliği devletimizin çelikten çekirdeğidir. Halk Partisi siyasi geleneği; Hatay meselesi gündeme geldiğinde çizmelerini bağlamış, ambargo altında Beşparmak Dağları'nı arşınlamış bir siyasal gelenektir.”

 

“Bugünün idarecilerine Mustafa Kemal Atatürk ile sesleniyoruz. "Ulusun yaşamı tehlike ile karşı karşıya kalmadıkça savaş; bir cinayettir." Bu şiar mümkün değilse bizlerin yolu geçmiş ile aynıdır. "Yeni şartlarla yeni bir sistem ve yeni bir dünya kurulur, Türkiye de bu yenidünya içinde yerini bulur!" Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar, kederli ailelerine başsağlığı dileriz." İfadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87