BABA OĞUL TRAFİĞİ KARIŞTIRDI

BABA OĞUL TRAFİĞİ KARIŞTIRDI

Trafiği tehlikeye düşürdüğü öne sürülen araç, uzun süren kovalamaca sonucu kıstırıldı. Yakalanan şahısların baba-oğul olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Emniyet ekipleri, alkol aldığı ve aracı yayaların üzerine sürdüğü iddia edilen şahsın yakalanması için arama başlattı. Seyir halinde görülen ve Emniyet ekiplerinin ‘Dur’ ihtarlarına uymayan şahıslar, aracı yol üzerinde bulunan vatandaşların üzerine sürdüler. Emniyet Ekiplerinin kendilerini aradıklarını bilen 16 KFJ 49 plakalı araç sürücüsü Cengiz K. (45) ve oğlu Enes K. (17) trafikte ters yönden ilerlemeye başladı. Alkollü olan baba ve oğlu, aracın camlarını indirerek, çevredekilere sözlü tacizde bulundu. Çok sayıda Emniyet ekibinin takibinde olan Cengiz K. ve oğlu Enes K.,  Atatürk Bulvarı 3. Noter aralığında arabalarından inip kaçmayan çalıştıkları sırada etkisiz hale getirdiler.

 

EKİP ARACINI TEKMELEDİLER

Ellerindeki içki şişelerini çevredeki otomobillerin üzerine bırakan baba ve oğlu daha sonra Emniyet ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne götürüldüler. Acil Servis bölümü önünde ekip arabasının içinde de rahat durmayan içkili baba ve oğul, aracın camlarını tekmeleyerek aracın çeşitli yerlerine zarar verdiler. Alkolmetreye üflemeyi reddeden baba ve oğlunun alkol testi ise sonuçsuz kaldı. Şahıslar hastanedeki kontrollerinin ardından gözaltına alındı.

 

ARAÇ ALKOL GÖLÜNE DÖNDÜ

Çekici ile olay yerinden kaldırılmak istenen araç anahtarı bulunamadığı için polis memurları ve çevredeki vatandaşların yardımları ile uzun uğraşlar sonucu çekiciye yüklendi. Aşırı hız nedeniyle arabanın çeşitli yerlerine dökülen içkiler sonucu otomobil adeta alkol gölü haline dönen aracın içerisinde bulunan bira şişeleri ise gözlerden kaçmadı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07