www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Babalar Gününde Uçurtmalar Gökyüzüne

Babalar Gününde Uçurtmalar Gökyüzüne

17 Haziran Babalar günü dolayısıyla İnegöl Belediyesi ile Hadim AVM uçurtma şenliği ve babalar günü programı tertip ediyor. Kültürpark içerisinde gerçekleştirilecek ve ödüllerin verileceği şenliğe katılanlara ücretsiz uçurtma dağıtılacak.

Pazar günü düzenlenecek olan etkinliğe ilişkin makamında Hadim Yönetim ve Pazarlama Danışmanı Necmettin Kuru ile birlikte bilgilendirme basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi ve Hadim AVM olarak özel bir etkinlikle ilçe halkı ile buluşacaklarını dile getirdi.

 

17 Haziran Pazar gününün babalar günü olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, “Bu yıl 5.sini gerçekleştireceğimiz Babalar Günü etkinliğimiz ile bu özel günde çocuklarımız ve babalarımıza unutulmaz bir gün yaşatmak arzusundayız. Saat 14.00’dan 18.00’a kadar sürecek etkinliğimiz renkli görüntülere sahne olacak. Gün boyu yiyecek, içecek ve dondurma gibi ikramların gerçekleştirileceği, çocuklarımız için; şişme balon, oyun parkı, palyaço, animasyon gibi etkinlikler ile yarışmaların yapılacağı şenliğimiz tam bir cümbüş havasında geçecek. Ayrıca; her sene olduğu gibi bu sene de İnegöl Belediyesi ve Hadim AVM olarak çocuklarımıza ücretsiz uçurtma dağıtacağız.” dedi.

 

Çocuklar ile babalara özel uçurtma yarışması düzenleyeceklerini de bildiren Aktaş, “Saat 16.00’da yarışma için kayıtları almaya başlayacak, saat 17.00’da ise; En Büyük Uçurtma ve En Güzel Uçurtmanın seçildiği yarışmanın ödül törenini gerçekleştireceğiz. Ailede en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, özveri ve sınırsız hoşgörünün simgesi olan babaların, şimdiden babalar gününü kutluyor, tüm vatandaşlarımızı Pazar günü gerçekleştireceğimiz şenliğimize davet ediyorum.” diye konuştu.

 

Hadim Yönetim ve Pazarlama Danışmanı Necmettin Kuru ise Hadim Alışveriş Merkezlerinin 4 bölgede toplam 44 mağazası olduğunu ifade ederek, bu yıl 5’ncisi düzenlenecek olan etkinliğe tüm ilçe halkını davet etti. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19