www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BABA-OĞUL KAZASINDAN KÖTÜ HABER

BABA-OĞUL KAZASINDAN KÖTÜ HABER

Geçtiğimiz Cuma günü Bursa-Ankara Karayolu üzerinde Cerrah Kavşağı ışıklarında baba ile oğlunun otomobillerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Saniye Kurban, hayata 3 gün tutunabildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Cuma günü Bursa-Ankara Karayolu üzerinde Cerrah Kavşağı ışıklarında meydana geldi. Boğazova Köyü`nden İnegöl`e gitmekte olan Yusuf Kurban idaresindeki 16 F 9730 plakalı otomobil, Cerrah Kavşağı ışıklarında bekleyen oğlu Abdullah Kurban idaresindeki 07 LFJ 35 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada sürücü Yusuf Kurban ve aracında bulunan eşi Saniye Kurban ile 07 LFJ 35 plakalı otomobilin sürücüsü olan oğlu Abdullah Kurban, gelini 45 yaşındaki Ayşe 45 ile 6 yaşındaki torunu Eda Kurban 6 vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. “Tesadüfün böylesi” dedirten kazada yaralanan Abdullah Kurban, kaza yaptıkları aracın babasına ait olduğunu öğrenince, hastanenin kapısına kadar çıkıp, babası ve annesinin ambulanstan indirilmesini ağlayarak izlemişti.

 

HAYATA 3 GÜN TUTUNABİLDİ

Kaza sonrası İnegöl Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Saniye Kurban, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata 3 gün tutunabildi ve geçtiğimiz Pazartesi günü hayata gözlerini yumdu. Doktorlar, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladılar. İnegöl Cumhuriyet Savcılığı, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87