www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BABAYİĞİT ARANIYOR

BABAYİĞİT ARANIYOR

Hain pusularla askerimizi, polisimizi, koruyucularımızı şehid eden, kadın-erkek, genç-yaşlı gözetmeksizin öldüren, hatta kundaktaki bebeğe dahi acımayan bu bölücü canileri, saklandıkları inlerinden alıp, Ankara´nın göbeğinde sallandıracak bir babayiğit ar

Türkiye 1 Kasım 2015 tarihinde yeniden sandığı gidecek. Terörün kol gezdiği, her güne 3 şehit verdiğimiz bir ortamda sandığa gidecek olan Türk halkının en büyük arzusu terörün bitmesi, kan ve gözyaşının son bulması, huzur ve barış ortamının sağlanması.

Liderler önümüzdeki günlerde yeniden seçim meydanlarında vatandaşlarla buluşacak ve her zaman olduğu gibi işçi, emekli ve memur maaşlarına iyileştirme, Avrupa Birliği, Türkiye´yi muasır medeniyetler seviyesine taşıma, Mustafa Kemal Atatürk´ün devrimlerini koruma ve yaşatma gibi, klişe seçim vaatlerle Türk halkından oy isteyecekler.

Ancak Türk halkı ne emeklisine çift maaş, ne memuruna çift ikramiye, ne de asgarî ücretlisine 1500 TL maaşı düşünmemektedir.

Türk halkının şuan tek düşüncesi ve beklentisi terörün ocaklara düşürdüğü ateşin bir an önce söndürülmesidir.

Türk halkı 1999 yılında Türkiye´ye teslim edilen Bölücübaşı Apo başta olmak üzere kandildeki tüm Siyonist uşaklarının saklandıkları inlerinde tek tek yakalanarak, Ankara´da milletin gözü önünde sallandırılmasıdır.

Türk halkının 1 Kasım seçimleri öncesi siyasilerden tek ve yegane beklentisi budur. Peki bu it sürülerini idam ederek şehit yakınlarının gözyaşını dindirecek, şehitlerimizin ruhunu yüceltecek bir babayiğit lider var mı? Bekleyip göreceğiz...



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29