"BAK REİS BİR TEK ´ŞAHİN´ SAHİP ÇIKTI HABERİN OLA"

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünün açılışı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile samimi pozlar veren hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin´i Cumhurbaşkanına Erdoğan´a bu sözlerle övdü. "Bir tek o sahip çıktı."

İnegöl´e Türkiye´nin en büyük eğitim vadisini kazandıran İşadamı Mehmet Yıldız konuşmasında önemli mesajlar verdi. Yıldiz, kampusu inşa ederken çıkarılan zorluklardan söz etti ve bakanlardan milletvekillerine, bürokratlardan yerl idarecilere herkesi Cumhurbaşkanı Erdoğan´a şikayet etti. Yıldız kendisine sahip çıkan tek kişinin ise AK Parti Bursa Miletvekili Hüseyin Şahin olduğunu söyledi.

"ŞAHİN, KELLEYİ KOLTUĞUNUN ALTINA ALDI"

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü´nün açılışından önce konuşan hayırsever İşadamı Mehmet Yıldız, ?Bu projenin bitmemesi için ellerinden gelenleri yapan bakanlarımız, bürokratlarımız Milletvekillerimiz STK´lar siyasiler ellerinden gelenleri utanmadan yapmışlardır. Mehmet Yıldız bu değildir şimdi onların birçoğu da burada gördüm azda olsa birazda yardımcı olan MEB bakanı Ömer Dinçer beye de teşekkür ediyorum. Bu projeyi durdurmuş iken ben hasta iken bir gün yanıma Bursa milletvekili Sayın Hüseyin Şahin geldi. Ben size yardımcı olacağım dedi. Bende kendisine yanlış yapıyorsun seni yerler dedim bitirirler dedim. Hüseyin Şahin ben kellemi koltuğumun altına aldım bu işi bitireceğim Mehmet abi dedi ve bitirtirdi ne yaptı yaptı bitirtirdi. Sayın milletvekilime teşekkür ediyorum. Çocuklarımı torunlarımı yetiştiren eşimin ismini bu projeye layık gördük. Allah hayırlısını nasip etsin. Tüm emeklerim dâhil emekleri geçenlere buraya gelen tüm misafirlerime Sayın Reis-i Cumhura teşekkürler ediyorum.? dedi 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00