?Bakan Görmek İstiyoruz?

?Bakan Görmek İstiyoruz?

16 Nisan Referandum halkoylamasında yüzde 100 evet oyu çıkaran Gülbahçe Mahallesi´nin Muhtarı Mehmet Şen, bu başarının ardından bir bakanı köylerinde ağırlamak istediklerini ifade etti.

16 Nisan´da sandıktan yüzde 100 Evet çıkaran Gülbahçe Mahallesi muhtarı Mehmet Şen, iktidarın beklentilerini karşıladıklarını ve kendi beklentilerinin de karşılanmasını istediklerini ifade etti. Şen, bir Bakan´ı köylerinde ağırlamak istediklerini bildirdi.

 BEKLENTİLERİMİZ VAR

Konu ile ilgili konuşan Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Mehmet Şen, ?Geçtiğimiz seçimlerde köyümüzde AK Parti´ye 87, MHP´ye 1 oy çıkıyordu. Bu seçimde köyümüzde oy kullanan herkes EVET oyu verdi. Herkes devletinin,milletinin yanında olduğunu bu yönde gösterdi. 98 seçmenden 1 tane geçersiz, 97 Evet oyu çıktı.  Geçersiz veren arkadaşımızda yanlış oy kullanmış. Köyümüzden hiç hayır oyu çıkmadı. Bizim için çok olumlu bir sonuç, çok memnun oldu. Köyümüzün elbette beklentileri var.Ben 15 yıldır muhtarım, bizimde çabalarımız var, biraz daha beklentimiz oluyor. Türkiye genelinde çıkan sonuç beklendiği gibi değildi. Evet oyu beklenenden az çıktı. Bizim köyümüzde yaşayan herkes evet oyunun çıkan sonuçtan fazla çıkacağını bekledi. Bizi şaşırttı doğrusu. Bugüne kadar köyümüze herhangi bir Bakan gelmedi. Devletimizin Bakanlar Kurulundan herhangi bir ismi köyümüze bekliyoruz.Bu köy yüzde 100 evet diyerek onlara destek verdi. Köyümüze yapılan hizmetleri takip etsinler, gelip görsünler. Köyümüz daima devleti ve milleti ile beraber hareket ediyor. Ayrıca benim bir talebim daha var sayın büyüklerimizden, Cumhurbaşkanımızın düzenlediği muhtarlar toplantısına bir kere gitme fırsatı buldum, gittiğim zaman yine GülbahçeMahallesi Muhtarıydım. Bir kere daha gitmek istiyorum, bu sefer kendisini yüzde 100 destekleyen bir köyün muhtarı olarak külliyeye gitmek istiyorum? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07