Bakandan Fuara Destek Sözü

Bakandan Fuara Destek Sözü

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, İnegöl´e yeni yapılacak olan MODEF Fuar Merkezi ile alakalı destek sözü verdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Bilecik´te bulunan TOBB Mühendislik Laboratuvar binasının temel atma töreninde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile bir araya gelerek İnegöl´e yeni kurulacak olan MODEF Fuar Alanı ile ilgili istişarelerde bulundu.

İNEGÖL´ÜN İHRACATI KONUŞULDU

Programda konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ?Bugün Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin ve heyeti ile beraberdik. Onlarda İnegöl´ün mobilyasını daha fazla tanıtırız, nasıl fuarlarda daha etkin yer aldırabiliriz, ihracatını nasıl arttırabiliriz, üretimi nasıl artırabiliz, gümrük ve ihracat ile alakalı sıkıntılarını dile getirdiler.?

DESTEK SÖZÜ VERDİ

İnegöl´de yapılması planlanan fuar alanı ile ilgili konunun kendisine geldiğini söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki heyete destek sözü verdi. Tüfenkçi ?Biz elimizden gelen desteği vereceğiz çünkü AK Parti hükümeti sorun üreten değil sorunları çözen bir iktidardır? dedi.

İŞ ADAMLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ

Tüfenkçi, ?Biz işadamlarımızın sanayicilerimizin önünü açarak onları geliştiriyoruz her ne kadar büyük destek versek de stratejik yatırımlara sınırsız teşvikler versek de en önemli husus onların önünü açacak yasal düzenlemeleri yaparak dünyadaki rekabet edebilirliğini attırmak? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22