www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bakkallar zamlara siper oldu

Bakkallar zamlara siper oldu

İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, dövizde yaşanan spekülatif artışı bahane edilerek yapılan zamların önündeki en büyük engelin yine bakkal esnafı olduğunu belirtti.

İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, ?Son dönemde dolar bahane edilerek başta gıda ürünleri olmak üzere birçok alanda istenmeyen zamlar yapılmaktadır. Bu zamlar ise vatandaşlarımız üzerinde baskı ve büyük gerilim yaşanmasına neden olmaktadır. Çünkü yapılan zamlar enflasyonu artırdığı gibi emekli ve çalışanları oldukça zor durumda bırakmaktadır? dedi.

HALKIN TAKDİRİNİ ALDILAR

Başkan İnkaya, ?Ahilik kültüründen gelen ve kahraman unvanını boşuna almayan bakkal esnafımız yine bu zamlara direndi. Fiyat artırmayıp kahramanlığını bir kez daha gösteren bakkallarımız halkımızın haklı olarak takdirini almıştır. Bu yapılan kahramanlığı milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da unutmaz. Fiyatların artmaması için her türlü imkânı kullanan bakkal esnafının yaşaması için başta halkımız olmak üzere herkesin çevresindeki küçük esnafa destek vermesi artık milli bir görevdir. Çünkü herkes bu karışık ortamda kazancına kazanç katmaya çalışırken, başta bakkal esnafı olmak üzere sayıları 100 binleri aşan küçük esnaf, ülkenin ekonomisine katkı sağlamak için elinden gelen tüm gayreti göstermiş ve imkânlarını seferber etmiştir. Bugünkü ortamda küçük esnaf olmasa bu fiyatları bile çok daha önceden arardık. Demek ki küçük esnaf bu ülkenin vazgeçilmezidir ve her zaman korunması gerekir? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29