BAKKOOP 17. ŞUBESİNİ AÇTI

BAKKOOP 17. ŞUBESİNİ AÇTI

İnegöl´ün 16 farklı noktasında hizmet veren BAKKOOP, 17. şubesini düzenlenen tören ile Kasım Efendi Caddesi üzerinde hizmete açtı.

 

BAKKOOP 17. şubesi dün saat 14.00´da Kasım Efendi Caddesi üzerinde düzenlenen kurdele kesim töreni ile açıldı. Açılış törenine; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Kurdele kesimi öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan BAKKOOP Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Savaşçı, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

HER MÜESSESE YENİ BİR HEYECANDIR

Perakende zinciri olan BAKKOOP´un 17´nci şubesinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, ?Hem Ramazan ayında hem de Cuma gününde böyle güzel bir açılış gerçekleştiriyoruz. Her müessese yeni bir heyecandır, yeni bir ticari faaliyettir. Ülkemize, şehrimize özellikle de ortaklarına bereket getirmesi dileğiyle açılır ve faaliyetine devam eder. Açılan her müessese de şehri büyütür. İnşallah ben BAKKOOP´un zincirlerinin daha da büyümesi, İnegöl´ün ve Bursa´nın dışında da faaliyetler göstermesini temenni ediyorum. Çünkü kooperatifçilik anlayışını bundan 50 sene önce yerleştiğinde çok iyi bir zemin bularak büyümediğini müşahede ediyoruz. Ama İnegöl´de Bakkallar Kooperatifi´nin bu zinciri başarılı bir şekilde sürdürmesi, yeni ortaklarla ticari hayatına devam etmesi ve bunun örnek olarak gösterilmesi bizi de gururlandırıyor. Ben müessesenin hayırlar getirmesini temenni ederim. Özellikle kooperatif anlayışıyla bu zinciri oluşturan, bunun oluşmasında baştan beri emeğini esirgemeyen Hakan İnkaya´ya ve çalışma arkadaşlarına, esnaf odaları başkanlarımıza, bütün camiaya kolaylıklar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Müessesemiz helal kazançlar kazandırsın. İnegöl sizlerden en ucuz ürünleri satın almayı bekliyor. Allah utandırmasın? şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek BAKKOOP´un 17. şubesi hizmete açıldı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07