BAKKOOP ADIM ADIM BÜYÜYOR

BAKKOOP ADIM ADIM BÜYÜYOR

İnegöl Bakkallar Odası tarafından 2006 yılında hayata geçirilen BAKKOOP’un, 16. perakende şubesi dün Alanyurt’ta düzenlenen törenle hizmete açıldı.

2006 yılında Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya’nın girişimleri sonucu kurulan BAKKOOP’un 16. perakende şubesi dün düzenlenen törenle Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

16. BAKKOOP perakende şubesinin açılışına; Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, SP İl Başkan Yardımcısı Salih Berber, SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAKKOOP TÜRKİYE’DE SES GETİRDİ

Dualarla başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, “Birçok süper, hiper ve gros markete karşı BAKKOOP, Türkiye’de güzel bir ses getirdi. Bugün 16. şubesi açılıyor. Küçük oluşumları bir araya getirerek ne kadar önemli işlere imza atıldığını hep beraber görüyoruz. Bu oluşumun artarak, büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum. Hem Alanyurt, hem de İnegöl için hayırlı, uğurlu olur. Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.

BAKKOOP DESTEK BEKLİYOR

BAKKOOP projesinin mimarı Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya ise, “Bugün 16. perakende şubemizi açtık. Bu 16. şubeyi açarken de, daha önceki açılışlarımızın arasında 1 sene oldu. Bir sene sonra ek bir şubeyi açmak güzel. Tabi bu şubeleri açmak bir maliyet. Bu maliyetlerle alakalı geçtiğimiz günlerde AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk’e de bahsettik. Bu şubelerimizin açılmasıyla alakalı 2 talebimiz var. Birincisi, bu işi yapacak olanlara devletimizin direk desteği. Yani rafını, dolabını, yazar kasasını alacaksa, demirbaşla alakalı bu işi yapacak esnafa direk destek vermesini talep ediyoruz. İkincisi de, açan esnaflarımıza en azından işletmeyle alakalı finansal desteğe ihtiyaçları var. Çünkü ciddi maliyetler. Şuan da bu şubenin açılmasıyla alakalı yaklaşık 50 bin liralık bir yatırım yapıldı. Bu yatırımı ufak bir esnafın karşılaması çok zor. Eğer destek olunursa bunlar daha çok genişleyerek gidecektir. Bu yatırımı yapan Kadir Durmuş arkadaşımıza ben teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAKKOOP 16. perakende şubesinin sahibi Kadir Durmuş da açılış töreninde kısa bir konuşma yaptı. BAKKOOP’un içinde olmaktan mutlu olduğunu belirten Durmuş; “Önceleri sinekli bakkalları bekliyorduk. 2003 yılında bakkal olarak açtık. 2010 yılında BAKKOOP’a geçtik. 2010 yılından 2012 yılına kadar 2. şubeyi kurduk. Bu demek ki, çok daha iyi oldu. Her zaman derim; ben mutluluğu ilk evlenince, ikincisi de BAKKOOP’u kurunca tattım. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların akabinde gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından BAKKOOP 16. perakende şubesi hizmete açıldı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07