BAL-GÖÇ´LÜ ÇOCUKLAR FİDAN DİKTİ

BAL-GÖÇ´LÜ ÇOCUKLAR FİDAN DİKTİ

İnegöl Bal-Göç Derneği bünyesindekiçocuklar, 21-26 Mart tarihleri arasında Türkiye çapında kutlanan Orman Haftası dolayısı ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ortaklığında fidan dikme etkinliği düzenlediler.

 

İnegöl Bal-Göç yönetimi programında bir araya gelen Balkan göçmeni minikler, tüm Türkiye genelinde 21-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Orman Haftası münasebetiyle İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak fidan dikme etkinliği düzenlediler.

 

120 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Bal-Göç Yönetim Kurulu ÜyesiAv. H.ErtanBaşdere, ?Bu etkinliği düzenlememizdeki amaç, derneğimiz bünyesinde bulunan çocuklarımıza doğa sevgisini, yeşilin önemlini aşılamak ve gelecek nesillere daha güzel bir İnegöl bırakmaktı. Derneğimiz bünyesindeki halkoyunları ekiplerimiz, velilerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte geniş bir katılımla İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde İnegöl Orman İşletmesi´nin derneğimize tahsis etmiş olduğu Boğazköy Baraj Gölü kenarındaki alanda 120 adet fidan diktik. Bu etkinliğimizin ardından katılan misafirlerimize ikramlarda bulunduk. Öğrencilerimiz ve velilerimiz ile güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bal-Göç olarak bizler İnegöl için çocuklarımız için camiamız için bu tip sosyal sorumluluk projelerine ve etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu etkinliği düzenlememizi sağlayan İnegöl Bal-Göç Derneği Yönetim Kurulu Başkanımız SayınMustafa Kahraman´a, İnegöl Orman İşletmesi Müdürümüz Sayın Muhammed Çolak´a ve İşletme Şefimiz Mahmut Türkün Beye çok teşekkür ederiz? dedi.

 

5. ULUSLARARASI BALKAN ŞÖLEN 3-5 HAZİRAN´DA

Başdere, dernekbünyesinde gelenekselleşen Uluslararası Balkan Şöleninin 5´incisini 3-5 Haziran 2016 arasında düzenleyeceklerini belirterek; ?Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Yaşları 5 ila 22 yaşları arasında değişen 150 öğrencimiz ile ve yurtdışından katılacak misafir ekiplerimiz ile İnegöl´ün kültürel mozaiğine bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07