BAL HAYALİ GERÇEK OLACAK

BAL HAYALİ GERÇEK OLACAK

Kafkasspor Genel Kaptanı Özcan Bayraktar, zorlu Play-Off maratonunu tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig´e çıkmak istediklerini ifade etti.

 

Kafkasspor Genel Kaptanı Özcan Bayraktar, Pazar günü oynanan Kurtuluşspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

İNEGÖL´E YAKIŞIR BİR MAÇ OLDU

Özcan, ?Centilmence geçen bir atmosferde önemli bir maç oynadık. Sezon başında ilk hedef olarak Play-Off´a kalmayı amaçlıyorduk. Çalışmalarımız ve transferlerimiz hep bu yöndeydi. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği ve centilmence geçen bir 90 dakika izledik. İnegöl´ün ismine adına şanına layık bir maç oldu. Beraberlikte bile Play-Off´u garantilediğimiz bir ortamda biz maça kazanmak için çıktık. Oyun olarak maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Sadece son dakikalarda futbolun içerisinde var olan psikolojik etkenler ortaya çıktı. Tecrübeli bir oyuncu grubuna sahibiz. Maçın sonlarındaki baskıyı kırıp maçı berabere tamamladık ve Play-Off´a gitmeyi garantiledik? dedi.

 

YENİ BİR SERÜVEN BAŞLIYOR

Bayraktar, Play-Off´a çıkmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, ?Şimdi yeni bir serüven daha başlıyor. Önemli olan burada ne yapacağımız. Devre arasında yaptığımız transferlerde takımımıza katkı vermeye başladı. Play-Off´ta yeni transferlerimizden daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum. Camiamıza ikinci bir mutluluk yaşatıp BAL´açıkmayı hedefliyoruz. İnşallah zorlu maratonu geçip Bal Ligine çıkacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54