www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAL Hedefi Tutmadı

BAL Hedefi Tutmadı

Süper Amatör Lig A Grubu´nda mücadele eden Doğugücüspor, sezon başında BAL Ligi hedefi için ile çıktığı yolda, ligi 4.sırada bitirerek umutlarını bir sonraki sezona bıraktı.

Doğugücüspor, sezonun bitmesine bir hafta kala konuk ettiği Gürsu Belediyespor´u 2-0 yenerek sezonun son maçını oynamış oldu. 1326 PınarbaşıSpor ile karşılaşacağı maç, 1326 Pınarbaşı Spor´un ligden çekilmesi ile oynanmayacak.

NASİP DEĞİLMİŞ

Doğugücüspor Antrenörü Selahattin Esen,?2017-2018 sezonunda Doğugücü Spor olarak hedeflediğimiz,arzuladığımızPlay-Off vizesini alamadığımız için çok üzüntülüyüz.Bunun için birçok mazeret üretebiliriz.Sakatlıklar,cezalılar, hakem hataları diyebiliriz. Ancak ben ve teknik ekibim futbolcu arkadaşlarımla birlikte bu mazeretleresığınmadan bu hedefimizi gerçekleştiremedik ve başarılıolamadık. Teknik kadro futbolcular yönetim olarak sonuna kadar çalışmalarımızıaksatmadan sürdürüp birbirliktelik oluşturarak hedeflerimize varmaya çalıştık ama olmadı.En başta ben teknik ekip, futbolcu arkadaşlarım çok üzüldük.Yapacak bir şey yok, nasip değilmiş. Yeni kurulan heyecanlı bir camia olan Doğugücü Spor Kulübü´nün Süper Amatör´e renk kattığını düşünüyorum.Bu kulüp taraftarıyla, yönetimiyle başarıyı hak ediyor, bundan sonra daha da başarılıolacağını düşünüyorum. Ayrıca çalıştığım sürece desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Osman Taşdemir´e, yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01