www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAL HASRETİ SON BULACAK

BAL HASRETİ SON BULACAK

Kafkasspor Başkan Metin Ungan, ciddî bir yapılanmaya girdiklerini ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig hasretine son vereceklerini söyledi.

 

 

Bölgesel Amatör Lig’de kolay grup olmayacağını ifade eden Başkan Metin Ungan, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

GÜCÜMÜZÜN FARKINDAYIZ, KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ

Bu sezon iddialı bir kadro kurduklarını ve transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Metin Ungan, “Bizim, Kafkasspor olarak hedefimiz bellidir. BAL’ı çok istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduğumuzu da biliyoruz. Ancak her ligin kendine göre zorlukları var. Bölgesel Amatör Lig oldukça uzun bir maraton ve daha az hata yapan hedefe ulaşacak. Bu ligde başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Bizim gibi iddialı takımlar da var. Biz, tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Hiçbir takımı küçümsemediğimiz gibi aynı zamanda da gözümüzde büyütmüyoruz. Biz Kafkasspor olarak hedefimizi daha önceden koymuştuk. Allaha şükürler olsun ki hedefimizde en ufak bir değişiklik olmadı. Gücümüzün farkındayız. Kimseden de çekinmiyoruz” dedi.

 

EN CENTİLMEN TAKIM OLACAĞIZ

Taraftarlara çok güvendiğini belirtti Başkan Ungan, “Bu sezon en centilmen takım Kafkasspor olacak. Kafkasspor sorunsuz bir lig oynanacak. Taraftarımız bizimle birlikte aynı düşüncede. Seyircimizin bize güveni tam, bizim de onlara. Maçlarımız kalabalık bir taraftar karşısında oynanıyor. Atmosfer çok güzel. Bu yıl bu sayıyı daha da arttıracağız. Burada misafirperverliğimizi tüm takımlara göstereceğiz. Ama saha içinde mücadelemizle rakiplerimizi biraz inciteceğiz sanırım. Evimizdeki maçlardan mutlak 3 puan bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ

Gençlere güvenlerinin tam olduğunu aktaran Ungan “Tüm genç kategorilerinde mücadele ediyoruz. 530’a yakın lisanlı oyuncumuz var. Kafkasspor olarak sporcularımızın ahlaklı olmalarına çok önem veriyoruz. Kulübümüzde haftalık olarak din ve ahlak derslerimiz devam etmektedir” diye konuştu.

 

GEREKİRSE KADROYA TAKVİYE YAPARIZ

Bölgesel Amatör Lig’de kolay takım olmadığını aktaran Başkan Ungan, “Biz de diğer rakiplerimiz gibi çalışmalarımızı ve planlamamızı kuradan gelecek rakiplere göre yapmadık. Gruplarda da çok değerli camialar bulunuyor. Burada belirleyici olan unsur tamamen kendi performansımız. Takım olmayı başarabilmek bizim için çok önemli. Çünkü kalitemizden en ufak bir şüphemiz yok. İyi bir takımız, daha da iyi olacağız. Kendi tesislerimizde hazırlıklara devam ediyoruz. Kadroya takviye ihtiyacımız olursa gerekli takviyeleri de yaparız” ifadelerini kullandı.

 

LİGE HAZIR BİR HALDE GİRECEĞİZ

Takımın çalışmalara kendi tesislerinde devam ettiğini vurgulayan Ungan, “Teknik ekibimizin çalışanlarımızın ve oyuncularımızın gayretleri hırsları ve isteklerinden son derece memnunuz. Lige hazır bir halde gireceğiz. Sözlerimin sonunda tüm rakiplerimize kazasız belasız bir lig geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19