BAL İÇİN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

BAL İÇİN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, ilk yarıda yaşadıkları puan kayıpları ile kredilerinin tükendiğini belirterek; “Hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige ulaşmak için artık kazanmaktan başka çaremiz kalmadı” dedi.

Bursa Süper Amatör Lig’de ikinci yarının açılış maçında Gürsu Belediyespor’u 3-0 mağlup eden Kafkasspor’da moraller yerinde. Yeşiş Beyazlılar aldıkları galibiyetle ilk 3’e girme yolunda büyük avantaj elde etti.

KREDİMİZİ TÜKETTİK

Kafkasspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Köksal Demiral, Gürsu maçı sonrası yaptığı açıklamada ikinci yarıya galibiyetle başlamanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Ligin ilk yarısında da iyi maçlar ortaya koymalarına rağmen şans faktörünün yanlarında olmadığını belirten Demiral, “Bu nedenle de çok şanssız puan kayıpları yaşadık ama artık puan tablosuna baktığımızda da bu kayıplar neticesi kredimizin bittiğini görüyoruz. Açıkça bizim hedefimiz olan bölgesel amatör lige ulaşmak için artık kazanmaktan başka çaremiz kalmadı” dedi.

FORVETE TAKVİYE

Köksal Demiral, Gürsu maçında alınan 3 puanın daha da iyi anlam ifade etmesi için bu hafta Bursa’da oynayacakları Fethiye İdman Yurdu maçından da galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını işaret ederek, “Ayrıca yeni transferlerimiz kaleci Caner, sağbek Rıdvan ile eski futbolcumuz stoper Selçuk takıma hemen uyum sağladılar. Forvet noktasında da bir futbolcuyla görüşmemiz sürüyor. Bu isime de en kısa zamanda imza attıracağız. Yeter ki taraftarlarımız lig sonuna kadar bize güvensin ve maçlarda bizi yalnız bırakmasınlar” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24