www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAL Hasreti Sona Erecek

BAL Hasreti Sona Erecek

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, Kestel Belediyespor maçını kazanarak, camianın uzun yıllardır çektiği BAL hasretine son vereceklerini söyledi.

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu son maçında Zaferspor'u yenerek Play-Out oynama hakkı elde eden Kafkasspor cephesinden, Kestel Belediye maç öncesi değerlendirmelerde bulunuldu.

 ÖNEMLİ VİRAJI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Konu ile ilgili konuşan Başkan Metin Ungan, Pazar günü kulüp tarihimiz açısından çok önemli olan Kestel Belediyespor ile Play-Out maçına çıkacağız. Kulübümüz teknik ekibimiz olsun, futbolcularımız olsun, taraftarımız olsun bugüne gelmemizde hep birlikte gösterdiğimiz gayret, azim ve fedakârlıkların payı yüksektir. Takımımızın gözlerindeki ışık ve kararlılık bizi gururlandırmaktadır. Yönetim olarak onlara hep güvendik, camiamıza layık olduğu yere getirmenin gayreti içinde olduk. İnşallah bu önemli virajı da hep birlikte geçeceğimize inanıyorum” dedi.

 BAL HASRETİNE SON VERECEĞİZ

Futbol Şube Sorumlusu Deniz Erdem ise, Uzun ve yorucu bir maratonun en sonundayız. Bugün daha da güçlü ve daha diriyiz. Morallerimiz yerinde. Kafkasspor Kulübü olarak hep birlikte bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Pazar günü çıkacağız ve Allah'ın izniyle camiamızın uzun yıllardır özlemini çektiği BAL hasretine son vereceğiz” şeklinde konuştu.

 TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ OLACAK

Son olarak söz alan Genel Kaptan İlyas Yavuz, Pazar günü mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Geçmişteki tüm çabalarımız, gayretlerimizin önem kazanacağı bir maç olacak. Herkesi maça bekliyoruz. Randevularımızı ona göre ayarlayalım. Bu zamana kadar canı gönülden destekleyen tüm Kafkasspor sevdalılarına özellikle taraftarımızın coşkusuna ve desteğine ihtiyacımız olacak” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19