www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Balkan şampiyonu oldu

Balkan şampiyonu oldu

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Adem Uçgun, 3-5 Kasım´da Slovenya´da katıldığı Balkan Güreş Şampiyonası´nda 42 kiloda serbest stilde altın madalya aldı. Uçgun, başarısını Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel ile paylaştı.

3-5Kasım 2017 tarihleri arasında Slovenya´da yapılan Balkan Güreş Şampiyonası´nda Türk Milli Takımı, takım halinde şampiyon olurken 42 kiloda serbest stilde ülkemizi temsil eden İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörü Habib Aslan yönetiminde şampiyonaya hazırlanan Adem Uçgun altın madalyayı göğsüne takarak şanlı bayrağımızı göndere çektirdi.

İNEGÖL´DEN OLİMPİYATLARA

Şampiyon sporcu Adem Uçgun hocası ve madalyasıyla birlikte haklı gururunu paylaşmak üzere İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel´i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yücel, ?Adem kardeşimiz düzenli çalışması, edep ve terbiyesiyle bu büyük başarıyı hak ediyordu. Ben gelecekti bir olimpiyat şampiyonunun ayak seslerinin İnegöl´den duyulmaya başladığını görüyor ve söylüyorum. Adem kardeşimiz 2020 Olimpiyat Şampiyonu olarak tarihe geçecek Allah´ın izniyle... Kendisini,hocası Habib Aslan´ı ve kendisine emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bu vesileyle güreş milli takımımızı ve federasyon başkanımız nezdinde tüm güreş camiasına destek verenleri tebrik ediyorum? dedi.

Yücel, şampiyon sporcu Adem Uçgun´u tebrik ederek kendisine hediyeler verdi.

Bu yıl 3´üncüsü düzenlenen şampiyonada takım halindeTürkiye 1., Romanya 2., Bulgaristan ise 3. oldu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19