BANKALAR TİCARİ HAYATI CANLI TUTUYOR

BANKALAR TİCARİ HAYATI CANLI TUTUYOR

İNG Bank İnegöl Şubesinde yeni göreve başlayan Banka Müdürü Ahmet Serbest, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aktaş, Bankaların ticari hayatı canlı tuttuğunu söyledi.

İNG Bank İnegöl şubesinde göreve yeni başlayan Müdür Ahmet Serbest, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı A. Sami Duman’ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan İNG Bank İnegöl Şube Müdürü Ahmet Serbest, İNG Bank İnegöl Şube Müdürlüğüne yeni başladığını ifade ederek; “İnegöl Belediye Başkanımızla hem tanışmak, hem de bankamızı daha net bir şekilde anlatmak için ziyarete geldik. Başkanımızla bankacılık ve İnegöl ekonomisi üzerine konuştuk. Böylelikle hem tanışmış, hem de bankamızın gelecekte ticari konularda neler yapacağı paylaşımında bulunduk” dedi.

BANKALAR TİCARİ HAYATI CANLI TUTUYOR

İnegöl’ün her geçen gün ihracatının arttığı, sanayisinin geliştiği, ekonomik göstergelerinin yukarıya çıktığı önemli bir yerleşim birimi olduğunu vurgulayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Bu gelişimde bankaların çok önemli yeri var. Gerek alt yapı, gerek direkt destek anlamında ticari hayata canlılık katıyorlar. İnegöl bu manada devlet ve özel bankaların konuşlandığı bir yer. Bankaların, büyük çaba ile iş ve işleyişlerini yaptıklarını görüyoruz. İNG Bank da ekonomiye katkı veriyor” diye konuştu.

İNG Bank’ın İnegöl’de çok fazla mazisinin olmadığını, ancak etkili hizmetler vermeye başladığını söyleyen Başkan Aktaş; İNG Bank Müdürünün değiştiğini de söyledi. Başkan Aktaş; “Ahmet Serbest Bey daha önce başka bir bankada iken, şimdi İnegöl İNG Bank’ın müdürlüğü görevine geldi. Şimdi İnegöl’ümüze, İnegöl ekonomisine ve ticaretine hizmet verecek. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07