BARAJ SORUNUMUZ KALMADI

BARAJ SORUNUMUZ KALMADI

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Demokrat Parti büyük kongresinde genel başkanlığa Namık Kemal Zeybek’in seçilmesinin ardından Bursa İl Yönetimi ile birlikte istifa eden Salim Kaplan, yeni genel başkanın önünü açmak için istifa etiklerini ve b

Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen Demokrat Parti genel kurulunda, DP Genel Başkanlığına Namık Kemal Zeybek’in gelmesi üzerine DP il yönetimi istifa etti. DP İl Yöneticisi Salim Kaplan, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarında büyük kongrede ilk turda Rıfat Serdaroğlu’nu desteklediklerini belirtirken, Namık Kemal Zeybek’in genel başkan seçilmesinin ardından il yönetimi olarak yeni genel başkanın önünü açmak adına istifa kararı aldıklarını söyledi. Kaplan, partisi adına çalışmalarına devam edeceğini belirtirken, DP’nin Zeybek’le 2011 genel seçimlerinde barajı geçeceğini öne sürdü.

Zeybek’in Önünü Açtık

Kongrede Bursa il başkanlığı ile birlikte hareket ettiklerini dile getiren Kaplan, “Büyük kongrenin ilk turunda Rıfat Serdaroğlu’nu destekledik. İkinci turda ise Namık Kemal Zeybek’e oy verdik. Oylama sonucunda Zeybek, genel başkanlığa seçildiği için 29 kişiden oluşan il yönetimi olarak istifa ettik. İstifamızın amacı yeni genel başkanının önünü açmaktı ve yaptık” dedi.

Baraj Sorunumuz Yok

Bundan sonra da partileri adına çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Kaplan, “Bundan sonra da partim için aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğim. Seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Seçilen genel başkan Zeybek’le de Demokrat Parti yükselişe geçecektir. Demokrat Partinin baraj sorunu da kalmadı.”dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07