www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Barış Pınarı Harekatına İlk Yardım Tırı İnegöl´den Yola Çıktı

Barış Pınarı Harekatına  İlk Yardım Tırı İnegöl´den Yola Çıktı

Türk Kızılay İnegöl Şubesi tarafından Mazluma ekmek olsun, İnegöl´e hilal olsun sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen

Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatında görevli Mehmetçiğimize ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bir tır dolusu meşrubat yardımı İnegöl´den yola çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz açıklamasında; ?Bugün burada Suriye´ye daha önce Fırat kalkanı bölgesi operasyonu olarak adı geçen bölgeye, gazlı, gazsız, şekerli, şekersiz içecekler olaraktan ve sudan oluşan 30 paletlik bir içecek yardımı gönderiyoruz. Neden Fırat kalkanı bölgesi, bu günlerde Barış Pınarı Harekatının gerçekleştiği bölgede ki bölge koordinatörleri ile yaptığımız görüşmelerde bugün içerde bu tür dağıtım için imkanın olmadığı ve önümüzde ki günlerde biraz daha ortamın şekillenmesi itibari ile içerde çalışmaların daha rahat yapılabilmesi adına bu gıda maddelerini bugün itibari ile Fırat bölgesine gönderiyoruz. İnşallah oradaki güvenlik personelimize ve onların yardımcı unsurlarına, oradaki ihtiyaç sahiplerine bir nebzede olsa gönüllerini serinletmeyi umut ediyoruz. Ben burada hayır sahiplerine Allah razı olsun diyorum. Fazlı gıda ve Sultan su yetkililerine teşekkür ediyorum. Önümüzde ki günlerde Barış Pınarı Harekatı operasyonları bölgesine yardım götürmek isteyen İnegöllü hayırseverler olursa da, biz buradan kendilerine yardımcı olabileceğimizi belirtiyorum. Şimdiden yapacakları hayırlar için teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde yardım tırı yolcu edilerek bölgeye gönderildi.

Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25