www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞ ANTRENÖR ALİ ÖZBAY OLDU

BAŞ ANTRENÖR ALİ ÖZBAY OLDU

Bu yıl Türkiye Basketbol 2.Ligi´nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor Basketbol takımı, yeni sezon için Baş Antrenör Ali Özbay ile anlaştı.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Vekilimiz Furkan Baştürk, "Bu yıl 2.Ligde mücadele edeceğimiz basketbol takımı için çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki sezonda uzun yıllardan beri Bursa basketbolda farklı takımlarda görev yapan baş antrenör Ali Özbay hocamızla anlaşmamızı sağladık. Bundan sonra tecrübesini ve bilgisini İnegöl Belediyespor Basketbol takımı için kullanacak. Her iki taraf adına da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah basketbol severlere ve sporseverlere burada oluşturacağımız takımla güzel maçlar izletiriz. İnegöl´ü basketbol liginde güzel bir şekilde temsil ederiz? dedi.

İNEGÖL´E BASKETBOLU SEVDİRECEĞİZ

Baş Antrenörümüz Ali Özbay ise, ?Bu yıl İnegöl´e basketbolu sevdirmek için hep beraber çalışmaya karar verdik. Herkese heyecan verecek, insanların izlemekten zevk alacağı, maçlara koşarak geleceği bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Umarım bunu başarırız ve herkese basketbolu daha çok sevdiririz diye düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71