BAŞARI GEÇİCİ DEĞİL SÜREKLİ OLACAK

BAŞARI GEÇİCİ DEĞİL SÜREKLİ OLACAK

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, sürekli başarı için sadece seçim dönemi değil, sürekli çalıştıklarını söyledi.

 

Saadet Partisi`nin tüm ülke genelinde başlattığı Halkla Kucaklaşma Programları İnegöl`de de devam ediyor. haftasonu düzenlenen programda İl Başkan Yardımcısı Nebi Yurtsever ve İlçe Başkanı Ertan Sütçü beraberlerindeki heyetle birlikte Kasım Efendi Caddesi’nde bulunan esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İNEGÖL’DE PARTİMİZE TEVECCÜH VAR

Konu ile ilgili bir açıklamalarda bulunan SP İl Başkan Yardımcısı Nebi Yurtsever, “Bugün İnegöl`ümüzde birçok ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerdeki amacımız öncelikli olarak halkımızla hasbihal etmekti. Hatta ziyaretlerde birçok kişi seçimler yokken bile çalışmamızı çok memnuniyetle karşıladılar. Özellikle esnafımız ekonomik gidişattan memnun değil. Bir belirsizlik var. Yine elektrik kesintileri ile ilgili ciddi şikâyet aldık. Hatta Cumartesi günü akşam programımızı kesilen elektrik sebebiyle karanlıkta icra ettik. Ancak İnegöl`de halkımızın partimize teveccühü var. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

BAŞARI GEÇİCİ DEĞİL SÜREKLİ OLACAK

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ise Saadet Partisi olarak sadece seçim dönemi değil, sürekli olarak çalıştıklarını belirterek, “Bizler Rahmetli Erbakan Hocamızdan hayırlı işte sürekliliği öğrendik. Belki yaptığımız çalışmalar geçirdiğimiz seçimlerde oya yansımamış olabilir ancak sürekli olarak yaptığımız bu çalışmaların neticesinde elde edeceğimiz başarı da geçici değil sürekli olacaktır” şeklinde konuştu.

İSİM HAVUZU OLUŞTURULUYOR

Basın mensuplarının Milletvekili seçimlerinde İnegöl`den kimi veya kimleri aday gösterecekleri doğrultusundaki sorusuna cevap veren Sütçü, “Konu ile ilgili şu anda sandık müşahidimizden kadın kollarımıza kadar herkesle istişare ediyoruz. Belli bir isim havuzu oluşturmaya devam ediyoruz. Ancak şu an itibariyle kamuoyu ile paylaşacağımız net isimler veremiyorum. Ama ilçe halkımız müsterih olsun ki tüm siyasi partiler arasında Saadet Partisi kadar İnegöl’e önem verecek başka bir parti olmayacaktır” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07