BAŞARILARIMIZ GÖZ DOLDURUYOR

BAŞARILARIMIZ GÖZ DOLDURUYOR

Bursa genelinde gerçekleştirilen Kitap Hayattır; Kitap Hayalleri De Uçurur” resim-öykü ve masal yarışmasında boy gösteren İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi ve İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi'nde okuyan 2 öğrenci öykü yarışmasında 2'n

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendirmesiyle Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Bursa genelinde ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencileri arasında düzenlenen Kitap Hayattır; Kitap Hayalleri de Uçurur” konulu resim, öykü ve masal yarışmalarında ilk üç dereceye layık görülen eserler belirlendi. İnegöl'den iki okulun da dereceye girdiği yarışmanın ödül töreni Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya'nın makamında yapılan ödül töreninde İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi Öğrencisi Hilal Sağınç ödülünü dereceye giren öğrencilerle Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya'nın elinden aldı.

BAŞARILARIMIZ GÖZ DOLDURUYOR

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden ve İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya; Gençler bizim geleceğimizdir. Onların başarıları bizim başarımızdır. Bursa olarak ildeki, ülkemizdeki ve uluslararası alanlarda aldığımız başarılar göz doldurmaktadır. Bu başarılarda katkısı bulunan öğrencilerimize, idarecilerimize ve öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan danışman öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Bu vesileyle öğrencilerimize kitap okumalarını, kitapla bağlarını koparmamalarını tavsiye ederim” dedi.

SAĞLIK MESLEK İL İKİNCİSİ

İl ikinciliği alan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Abdurrahim Mercan; Aldığımız bu dereceden dolayı çok mutluyuz. Bu yıl içinde il ve ilçe çapında 7 ayrı derece aldık. Bunlardan üçünü Hilal Sağınç adlı öğrencimiz kazandı. Geçtiğimiz 6 yıl içinde okulumuz aldığı derecelerle hep ön plana çıkan bir okuldur. Öğrencilerimizi yarışmalara edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu hazırlamaktadır. Son 6 yıl içinde 40 civarında ödül kazandık. Bu başarılarda öğretmenimiz Metin Kürümoğlu'nun büyük payı vardır. Kendisini ve öğrencimizi tebrik ediyorum. Öğrencimizi aldığı ödül dışında altınla ödüllendireceğiz” şeklinde konuştu.

EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMAK ÇOK GÜZEL

Yarışma ile ilgili görüşlerini bildiren edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu da; Aldığımız başarıdan çok mutlu oldum. Verdiğimiz emeklerin karşılığını almak çok güzel. Ben de öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizleri makamında kabul eden İl Milli Eğitim müdürümüz Veli Sarıkaya'ya, bize desteklerini esirgemeyen ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican'a teşekkür ederim” diye konuştu.

4 YILLIK OKUL HAYATIMDA 10'DAN FAZLA ÖDÜL ALDIM

İl ikinciliği alan Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Hilal Sağınç Aldığım bu ödülle bu yıl içinde 3 derecem oldu. 4 yıllık okul hayatım boyunca 10'dan fazla ödül aldım. Bu başarılarımda öğretmenim Metin Kürümoğlu'nun katkıları çok fazladır. Kendisine ve okul müdürüme teşekkürü borç bilirim” dedi.

Öykü dalında İl üçüncüsü olan M.H.Ç. Fen Lisesi Öğrencisi Hilal Ebru Kürümoğlu'nun ödülü mazeretleri nedeniyle törene katılamadıklarından okuluna gönderileceği bildirildi.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00