BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, katıldıkları kros ve futsal müsabakalarında İnegöl´ü başarı ile temsil eden Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırlayarak çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

 

Başarılı öğrencileri belediye başkanlığı makamında ağırlayan Başkan Aktaş, eğitim ve sporu her zaman desteklediklerini ve bu desteklerin süreceğini söyledi.

 

SEZAİ KARAKOÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇIKARDI

Aktaş, açıklamasında ?Sezai Karakoç Ortaokulu Kros Yıldız Kızlar Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın düzenlediği Okul Sporları Şampiyonası Bursa ayağında 2 bin metrede Yıldız Kızlar kategorisinde takım halinde, Yıldız Erkek Takımı da 3 bin metrede Bursa Şampiyonu olmuştur. Bu sonuçla Bursa´yı ve İnegöl´ü 16 Ocak´ta Samsun´da yapılan Türkiye Şampiyonası Grup Yarışlarında Temsil etme hakkını elde etmişlerdir.Türkiye Şampiyonası grup yarışlarında ise İnegöl Sezai Karakoç Ortaokulu Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Kros Takımlarının her ikisi de grup birincisi olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Ayrıca bu müsabakalarda Yıldız Erkeklerde Azad Karasu Bölge 1´incisi, Berkay Budak Bölge 4´üncüsü, Yıldız Kızlarda Ebrar Bayram Bölge 2´ncisi ve Sinem Uslu da Bölge 5´incisi olmuştur. Bu sonuçlarla her 2 takımda 13 Şubatta Adana´da yapılan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.13 Şubat 2016 tarihinde Adana´da yapılan Türkiye Şampiyonası yarışlarında ise Sezai Karakoç Ortaokulu Yıldız Erkek Kros Takımı Türkiye altıncısı oldu. 3 bin metrede Yıldız Erkekler kategorisinde ise Azad Karasu Türkiye Şampiyonu olmuştur. Kızlarımız ise Adana´da yapılan yarışmalarda derece elde edemediler? dedi.

 

BELEDİYEDEN ULAŞIM DESTEĞİ

Futsal takımının elde ettiği başarılara da değinen Aktaş, ?Sezai Karakoç Ortaokulu Futsal Takımı ise Yıldız Kızlar Kategorisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Şampiyonası Bursa ayağında 10 takım arasında Bursa Şampiyonu olmayı başarmıştır.Bu sonuçla 1-5 Mart tarihlerinde Bursa´yı ve İnegöl´ü gruplarda temsil etme hakkı elde etmişlerdir.Öğrenci kardeşlerimizin göstermiş oldukları bu önemli başarılardan dolayı kendilerini ve öğretmenlerini yürekten kutlamak istiyorum.İnegöl Belediyesi olarak bu başarılı öğrencilerimizin spor müsabakalarına rahat bir şekilde gitmeleri için ulaşım desteği verdiğimizi de buradan belirtmek istiyorum.Öğrencilerimizin aldıkları bu başarıyı paylaşmak ve oynayacakları maçlar öncesi sporcuların motivasyonunu arttırmak amacıyla Belediye olarak bugün kendilerini ödüllendirmek istedik.Ziyaret eden takım oyuncularına spor çantası hediye ediyoruz. Ayrıca Türkiye Şampiyonu olan Azad Karasu´yu da yarım altın ile ödüllendiriyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68