BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Wushu Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Alt Minikler Kategorisi´nde Türkiye 2´ncisi olan Hüseyin Süleymanoğlu ve aynı kategoride 3. olan Hasan Süleymanoğlu ile şiir yarışmasında Bursa 2´ncisi olan Beyza Bekar, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafı

Yarışmalarda derece alan 75. Yıl İlkokulu ve Yenice 19 Mayıs Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.

SPORTİF ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları, hem de ilçemizin başarısına katkı sağlamaktadırlar. Bu kapsamda yarışmalarda derece alan 2 okulumuzun öğrencilerinin başarılarını paylaşarak kendilerine hediye takdiminde bulunduk?

WUSHU´DA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

?16-20 Mart tarihlerinde Antalya´da yapılan Wushu Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 75. Yıl İlkokulu öğrencilerinden 4. sınıf öğrencisi Hüseyin Süleymanoğlu, Alt Minikler Kategorisinde Türkiye ikincisi, yine 4. sınıf öğrencisi Hasan Süleymanoğlu ise Alt Minikler Kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur?

ŞİİRDE BURSA İKİNCİLİĞİ

?Yenice 19 Mayıs Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Beyza Bekar, ?Yetim Kardeşim´ konulu şiir yarışmasında Bursa İl birincisi, Orman Haftası ve Polis Haftası şiir yarışmalarında ise ilçe ikincisi olmuştur. Yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi ve çalıştıran hocalarını tebrik ediyorum? ifadelerini kullandı.

Bilican, konuşmaların ardından başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

 

 



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17