BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, düzenlediği kahvaltı programda yıl boyunca katıldıkları yarışmalarda başarı elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

Dün saat 10.00´da İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantininde düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Abdürrahim Mercan; ?Okul olarak kültür faaliyetlerinde büyük başarılar elde ettik. Öğrencilerimizi de bu manada ödüllendirmek istedik. Kahvaltıda hem Milli Eğitim Müdürümüzü hem de basın mensubu arkadaşlarımızı misafir etmek istedik. Katıldıkları için teşekkür ederiz. 9 İnegöl ilçe birinciliği, 5 ilçe ikinciliği, 8 İnegöl üçüncülüğü. 2 il birinciliği, 2 ikinciliği, 3 de il üçüncülüğü gerçekleşmiş. 6 öğrencimiz Bursa finallerine katıldı. Türkiye finalinde Türkiye birincisi çıkartmışız. 36 öğrencimiz 2015-2016 eğitim öğretim sezonunda kültürel yarışmalarda derece elde etmişler. Sportif alanda da başarılarımız var. Biz akademik ve mesleki sürecin yanında yaşamın içerisine katarak kendilerini gösterme imkânını ortaya koymaya çalıştık. Biz meslek lisesi olarak yurtdışına da açılıyoruz. 60 öğrencimizle Almanya ve Portekiz´de stajlarımızı gerçekleştirdik? dedi.

 

BAŞARILARI ÖNEMSİYORUZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; ?Bu güzel etkinliği düzenlediği için okul yönetimine teşekkür ediyorum. Biz öğrencilerimizin akademik olarak başarılı olmalarını istiyoruz. Bunun yanında kültürel ve sportif başarılarını da önemsiyoruz. Sağlık Meslek Lisemiz bu noktada oldukça başarılı bir noktada. Ulusal, il ve ilçe dereceleri var. Kendilerini kutluyorum. Eğitim öğretim yılının artık sonuna geldik. 32 hafta sonra okullarımız kapanıyor. Son sınıflar da veda edecekler. Onlara hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah istedikleri noktaya gelirler?



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68