BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

İnegöl Belediyesi, katıldıkları turnuvalarda başarı elde eden Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi masa tenisi ve futsal takımı ile İnegöl Kız Teknik ve Meslek Lisesi masa tenisi takımını ödüllendirdi.

 

Dün Belediye Meclis Salonu´nda düzenlenen programda Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban tarafından başarılı öğrenciler çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONASI

Program esnasında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, ?Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Masa Tenisi Genç Kızlar Takımı Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın düzenlediği Okul Sporları Şampiyonası Bursa ayağında 7 Takım arasında Bursa 1´incisi olmayı başardı.12-15 Ocak 2016 tarihleri arasında Nevşehir´de düzenlenen Masa Tenisi Bölge Yarışmasında da takım halinde Bölge 2´ncisisi olmuşlardı.17-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Çorum´da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan masa tenisi genç kızlar takımının hedefi Türkiye Şampiyonası´nda 1. olarak Avrupa Şampiyonası´na katılmak.Ayrıca Masa Tenisi Genç Kızlar Takımının sporcularının Belediyespor oyuncuları olması sevincimizi daha da artıran bir durum arz etmektedir. Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Genç Erkekler Takımı ise 18.11.2015-08.12.2015 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Şampiyonası Bursa ayağında 11 Takım arasında Bursa 3´üncüsü oldu. 20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında Manisa´da düzenlenen Futsal Genç Erkekler Bölge Yarışmasında da 11 Takım arasında Bölge 1´incisi olmuşlardır.Futsal Genç Erkekler Takımı 16-19 Şubat 2016 tarihleri arasında Kırşehir´de düzenlenecek olan yarı final maçlarına gitmeye hak kazanmıştır. İnegöl Kız Teknik ve Meslek Lisesi Masa Tenisi Genç Kızlar Takımı Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Şampiyonası Bursa ayağında Bursa 2´ncisi olmayı başardı.Kırklareli´nde düzenlenen Masa Tenisi Bölge Yarışmasında da takım halinde Bölge 3´üncüsü olmuşlardı.17-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Çorum´da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan masa tenisi genç kızlar takımının hedefi Türkiye Şampiyonası´nda birinci olarak Avrupa Şampiyonası´na katılmaktır. Ayrıca Masa Tenisi Genç Kızlar Takımının sporcularının Belediyespor oyuncuları olması sevincimizi daha da artıran bir durum arz etmektedir? dedi.

 

LOJİSTİK DESTEK

Taban, ?İnegöl Belediyesi olarak bu başarılı öğrencilerimizin spor müsabakalarına rahat bir şekilde gitmeleri için ulaşım desteği verdiğimizi de belirtmek istiyorum.Takımların aldıkları bu başarıyı paylaşmak ve oynayacakları maçlar öncesi sporcuların motivasyonunu arttırmak amacıyla Belediye olarak kendilerini ödüllendirmek istedik.Ziyaret eden takım oyuncularına spor çantası hediye ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Maksut Hepgüven ve İnegöl Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Salise Ayhan da İnegöl Belediyesi´ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68