Başarılı olacağına inanıyoruz

Başarılı olacağına inanıyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Ayhan Salman´ın AK Parti İl Başkanlığına atanmasının İnegöl için memnuniyet ve gurur verici bir durum olduğunu belirterek, görevin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, HADİM Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Salman´ın AK Parti Bursa İl Başkanlığına atanması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ?AK Parti eski Bursa İl Başkanımız Cemalettin Torun´un istifa etmesinin ardından Ankara´ya davet edilen, İnegöl´ümüzün yetiştirdiği başarılı siyasetçilerden Ayhan Salman kardeşim AK Parti Bursa İl Başkanlığına Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız tarafından atanmıştır. Elbette Sayın İl Başkanımız Ayhan Salman´ın İnegöllü olması bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. İnegöl´den yetişen siyasetçilerin Bursa´da ve ülke genelinde görevler alması bizler için gurur vericidir. Yeni İl Başkanımız Ayhan Salman İnegöl´de daha önceki yıllarda nasıl başarılı olduysa bundan sonrada inşallah AK Parti İl Başkanlığı görevinde başarılı olacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. AK Parti Bursa İl Başkanlığı için aday olan ve mülakata çağırılan diğer adaylara ve eski il başkanımız Cemalettin Torun´a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hayatlarında başarılar diliyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00