www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başarılı Sporculardan Taban´a Ziyaret

Başarılı Sporculardan Taban´a Ziyaret

İnegöl Spor Lisesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında katıldığı müsabakalarda ilçemizi başarıyla temsil etti. İlçe, il ve ulusal müsabakalardan kupalarla dönen Spor Lisesinin başarılı sporcuları ve okul idaresi, 14 kupayla Belediye Başkanı Alper Taban´ı

İnegöl´de 2 yıl önce kurulan Spor Lisesi, bu yıl katıldığı spor müsabakalarında ilçe, il ve ülke düzeyinde önemli başarılara imza attı. Katıldığı tüm müsabakalarda adından söz ettiren performanslar sergileyen okulun farklı branşlarında kupalara ulaşan başarılı sporcuları, okul idarecileri ile birlikte bugün Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

 

İNEGÖL BELEDİYESİ DESTEKLERİYLE GİTTİK

Okul Müdürü Orhan Atan nezaretinde geçekleşen ziyarette, sporcular kazandıkları 14 kupayı Başkan Taban´a sundu. Belediye Encümen Salonunda yapılan ziyarette bir konuşma yapan Spor Lisesi Müdürü Orhan Atan, ?2017-2018 eğitim öğretim yılında katıldığımız spor müsabakalarında ilçe, il ve ulusal düzeyde katıldığımız spor müsabakalarında birçok başarıya imza attık. Bu başarıları Başkanımızla paylaşmak üzere kendilerini ziyarete geldik. Bizler bu takımlarımızla birlikte Tekirdağ, Eskişehir, Zonguldak, Bartın, Kocaeli, Mersin ve Muğla illerinde İnegöl´ü ve Bursa´yı temsil ettik. Bu müsabakalara giderken il spor müdürlüğümüz yemek ve konaklama masraflarımızı karşıladı. Sizler de araç tahsisinde bulundunuz. Eğer araç tahsis etmemiş olsanız bu müsabakalara gidemezdik. Bu nedenle İnegöl Belediye Başkanlığımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum? dedi.

 

Elde edilen başarılardan da söz eden Atan; ?Sporcularımız atletizm, futsal, voleybol, güreş branşlarında Türkiye dereceleri elde ettiler. Bu takımlarımız hem kız hem erkek kategorilerinde mücadele etti ve dereceler kazandılar. Büyük başarıya imza attığımızı düşünüyoruz. Türkiye´de ilk defa bir ilçe okulu hem kız hem erkek futsal takımıyla Türkiye finaline gitti. Başka bir örneği yok. İnşallah öğrencilerimiz bu başarıları daha da ileriye taşıyacaklar. Farklı branşlarda da çalışmalarımız sürüyor. Masa tenisinde bu yıl Bursa 2´ncisi olduk. Bugün 14 kupa ile sizleri ziyaret etmek istedik? diye konuştu.

 

SPOR ŞEHRİ İNEGÖL

Belediye Başkanı Alper Taban ise sporcuları tebrik ederek konuşmasına başladı. Taban, ?Hepinizi tebrik ediyorum. Bizler yerel yöneticiler olarak şehrimizi anlatırken İnegöl´ün bir mobilya şehri olduğunu, bir turizm şehri olduğunu, bir tarım şehri olduğunu söylüyoruz. İnegöl artık bir spor şehri olma noktasında da adım adım ilerliyor. İnegöl Belediyesi olarak bizler de Belediyespor çatısı altında 14 branşta faaliyetlerimizi sürdürüyoruz? dedi.

 

İNEGÖL´DEN ÇOK GÜZEL BAŞARILAR ÇIKACAK

İnegöl Belediyesi olarak tüm okullara araç ve ulaşım desteği sağladıklarını da kaydeden Alper Taban, ?Her talebe yetişemediğimizde oluyor. Pek çok talep geliyor önümüze. Bunları yaparken de kriterlerimize göre değerlendiriyoruz. Hususi gezileri veremiyoruz. Öncelikle resmi müsabakalara tahsis gerçekleştirmeye dikkat ediyoruz. Sizlerin hedeflerinize ulaşması için imkanları da zorluyoruz. Şunu gördüm; imkanlararttırıldıkça karşılığını da alıyorsunuz. Meyvelerini topluyorsunuz. Çünkü bizim genç ve potansiyeli olan bir nüfusumuz var İnegöl olarak. Bunu doğru yönetebilirsek buradan çok daha güzel başarılar çıkacaktır diye düşünüyorum. Mesela İnegöl´de voleybolun geldiği nokta bugün takdir topluyor. Diğer alanlarda da sportif faaliyetlerimize devam ediyoruz. İnşallah bundan sonrası da çok daha güzel olacak. Başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum? ifadelerinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36