BAŞARILI GİRİŞİMCİLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

BAŞARILI GİRİŞİMCİLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

İTSO, UÜ İnegöl İşletme Fakültesi işbirliğinde 6 Mayıs’ta girişimcilik konferansı düzenleniyor. Konferansta başarılı girişimciler katılımcılarla tecrübelerini paylaşacak. Konferans herkese açık olacak.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi işbirliğiyle girişimcilik konferansı gerçekleştiriliyor. Üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir örneğini yansıtan organizasyonda, iş yaşamlarında başarılarını kanıtlamış girişimciler,  deneyimlerini paylaşacaklar.

 

PROGRAM HERKESE AÇIK OLACAK

İTSO Kadın GirişimcilerKurulu Başkanı Müfide Karaduman, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve ekonomiye güçlü işletmeler kazandırmak amacıyla böyle bir etkilik düzenlediklerini belirterek, konferansın herkese açık olduğunu söyledi. İnegöl İşletme Fakültesi’nde gerçekleştirilecek konferansta, başarılarını kanıtlamış girişimcilerin iş yaşamındaki deneyimlerini anlatacağını kaydeden Karaduman, konferansın yeni girişimci adaylarını cesaretlendireceğine ve ufkunu açacağına inandıklarını ifade etti.

 

6 Mayıs 2014 Salı günü saat 14.00’da başlayacak konferansın açılış bölümünde Müfide Karaduman’ın yanı sıra, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat ve BTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Örnek birer konuşma yapacak. Saat 14.30-16.30 arasında gerçekleştirilecek sunum bölümünde ise Şeker Hanım Doğal Ürünler firması sahibi Dilek Şeker, Gusta Mobilya firması sahibi Taner Gümüş ve Çağdaş Bölme firması sahibi Sevgi Demir, iş hayatlarıyla ilgili deneyimlerini ve başarıya giden yolu anlatacaklar.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54